Parkta ilk mutlu teklif

Parkta ilk mutlu teklif

?BİR KADININ DİLİ, DİNİ, IRKI NE OLURSA OLSUN, GELİNLİK HER DİLDE BEYAZDIR?

?BİR KADININ DİLİ, DİNİ, IRKI NE OLURSA OLSUN, GELİNLİK HER DİLDE BEYAZDIR?

Parkta ilk mutlu teklif

Hizmete açıldığı günden beri Kırıkkale halkının büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırıkkale Belediyesi Büyük Şehir Parkı genç bir çiftin mutlu anına da şahitlik etti. Didem Acar´a Büyük Şehir Parkında evlilik teklif eden Kemal Tuna, park açıldığından beri ilk evlenme teklifini yaparak bu anlamda bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

ARKADAŞLARININ DESTEĞİYLE BU ORTAMI SAĞLADI

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Kırıkkale halkı, Ocak ayının ortalarında gece geç saatlere kadar kafeleri ve parkları doldururken, ilgi odağı olan Kırıkkale Belediyesi Büyük Şehir Parkında genç bir çiftin en mutlu anlarına şahitlik ettiler. Arkadaşlarıyla birlikte parkta dolaşırken sürpriz bir şekilde Didem Acar´a evlilik teklifi yapan Kemal Tuna, bir süredir bu fırsatı kolladığını, arkadaşlarının desteğiyle bir anda o mutlu teklifi yaptığını belirtti.

GELİNLİK HER DİLDE BEYAZDIR

Konfetiler, volkanlar ve maytaplar eşliğinde Didem Acar´a evlilik teklifinde bulunan Kemal Tuna, fırsatını bulduğu anda yüzüğü çıkartarak, ?Bir kadının dili, dini, ırkı ne olursa olsun, gelinlik her dilde beyazdır. Benimle anne olmanı, seninle baba olmayı, dede olmayı, hatta seninle beraber merhum olmayı istiyorum. Benimle evlenir misin?? dedi. Arkadaşlarının tezahüratları arasında ?Evet? cevabı veren Didem Acar´ın oldukça yoğun duygular içerisinde olduğunu gözlendi. Teklif sonrası telefondan açılan müzik eşliğinde dans eden çifte arkadaşları da eşlik etti.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım