PMYO´ya yeni müdür

PMYO´ya yeni müdür

Resmi Gazete´de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 22 ilin emniyet müdürü değişirken, Polis Başmüfettişi Selçuk Doğuş Kırıkkale PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) Müdürü oldu.

BİRİMLERDE GÖREVLENDİRİLDİ

Emniyet müdürleri kararnamesiyle, 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürünün görev yerlerinde değişiklik yapıldı. 10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 il emniyet müdürü merkez teşkilatındaki birimlerde görevlendirildi.

 

7 BİRİM AMİRİNDE DEĞİŞİKLİK

Öte yandan 8 ilin emniyet müdürünün yerleri de değişti. Kararnameyle, 10 il emniyet müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 il emniyet müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. İçişleri Bakanı onayı ile 3 polis okulu müdürü ile merkezdeki 7 birim amirinde değişiklik yapıldı.

 

MERKEZE ALINDI

Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz, Ankara Emniyet Müdürü olarak atanırken, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Kararnamede dikkat çeken bir başka atama Ordu Emniyet Müdürlüğü´nde oldu. Ordu´daki yayla şenliği sırasında, protokolde çıkan kavgayla gündeme gelen Emniyet Müdürü Suat Çelik, polis başmüfettişi olarak merkeze alındı. Çelik, bu olayın ardından, Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmesini talep ederek, yıllık izne ayrılmıştı. Suat Çelik´in yerine, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Mehmet Erduğan atandı.

 

KIRIKKALE PMYO´DA DEĞİŞİKLİK

Öte yandan Koordinasyon Daire Başkanı Cüneyt Ünal Güvenlik Daire Başkanı, Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan Koordinasyon Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Selçuk Doğuş Kırıkkale PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) Müdürü, Polis Başmüfettişi Kadir Yırtar Sivas POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) Müdürü, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Abdullah Üner ise terfien Niğde POMEM Müdürü olarak atandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ