Polis gözetiminde, belirsiz kongre

Polis gözetiminde, belirsiz kongre

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR´UN ADI DEĞİŞTİ

Polis gözetiminde, belirsiz kongre

Yıllardır şampiyonluk özlemi çeken Kırıkkalespor taraftarı şampiyon olmanın sevincini bile yaşayamadı. Yeni sezona yeni bir yönetim, yeni bir takım ve yeni bir anlayış ile girmek isteyen taraftarlar dün bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Polis gözetiminde, yapılan kongrede Karakuş yeniden seçildi. Kongrenin şaibeli olduğu gerekçesi ile sendika grubu kongreye katılmayınca kulüp ikiye bölünmüş oldu. Bu arada dava açılacak mı? Sonuç geçerli olacak mı? Önümüzdeki günlerde belli olacak.   

KONGRE BAŞLAMADAN GERGİNLİK BAŞLADI

Türk Metal Kırıkkalespor´da beklenen kongre dün toplandı. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda sabah saatlerinde başlaması gereken kongre henüz başlamadan listelerde isim değişikliği yapıldığı gerekçesiyle tartışmalara sahne oldu. Türk Metal Sendikası grubu durumu savcılığa taşımak üzere salondan ayrıldı. Bu arada salonun içinde ve önünde gruplar arasında sert tartışmaların yaşanması üzerine salon önüne polis ekipleri sevk edildi.

TM KIRIKKALESPOR´UN ADI DEĞİŞTİ

Henüz başlamadan gerginliklerin had safhaya ulaştığı kongre sendika grubunun salonu terk etmesinden sonra devan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Bu arada bazı üyelerde isimleri hazirun listesinde olmadığı gerekçesiyle itirazda bulundu. Tüm bu gerginlikler arasında yapılan konuşmaların ardından verilen bir önergeyle Türk Metal Kırıkkalespor´un adı 71 Kırıkkalespor olarak değiştirildi. Metin Karakuş´un ise yeniden başkan olarak seçildi.



Kırıkkaleli
20.06.2016 09:35:18
Bir şehrin kaderiyle oynayan karakterden yoksun Metin Karakuş, çevresinde ne kadar çapulcu varsa yönetime girmiş, inşallah seçim iptal olur.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ