Polis eşlerinden yardım kermesi

Polis eşlerinden yardım kermesi

ŞEHİT AİLELERİNE YARDIM AMAÇLI

Polis eşlerinden yardım kermesi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İl Emniyet Müdürlüğü mensubu şehit ve gazi çocukları yararına kermes düzenlendi. 

TÖRENLE AÇILDI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen yardım kermesi törenle açıldı. Kermesten elde edilecek gelir, İl Emniyet Müdürlüğü mensubu şehit ve gazi çocuklarına verilecek. Sevgi Yolu üzerindeki çay bahçesinde kurulan kermesin açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, emniyet müdürleri, polisler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİT AİLELERİNE YARDIM

Kırıkkale'de 2011 yılında kuruluşu gerçekleştirilen derneğin teşkilat mensupları ve şehit aileleri, üniversitede okuyan çocuklara yardım amaçlı düzenlendiğini ifade eden Vali Ali Kolat, , kermese maddi ve manevi katkı sunan katılımcılara teşekkür etti. Eşi İlksen Kolat da,  kısa bir süre içerisinde faaliyete geçirilen dernek sayesinde bugüne kadar 4 defa kermes düzenlendiğini, elde edilen gelirin ise ihtiyaç duyulan emniyet mensubu aileleri ve şehit ailelerimize teslim edildiğini bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü