Polisi Sıcak çarptı!

Polisi Sıcak çarptı!

SICAK HERKESİ ETKİLİYOR

Polisi Sıcak çarptı!

Kırıkkale´de polisliğe karşı büyük bir ilgisi olduğu için memurların verdiği üniformayla sokakta polis memuru gibi gezerek vatandaşların verdiği harçlıklarla yaşamını sürdürmeye çalışan Adem sıcaktan bunalınca sokakta uyuya kaldı.

SICAK HERKESİ ETKİLİYOR

Aşırı sıcaklardan herkes etkileniyor. Özellikle öğle saatlerinde sokakta kalan vatandaşlar park ve bahçelerde serinlemeye çalışıyor. Dün hava sıcaklığının 36 dereceye çıktığı saatlerde sokaklar bomboş kaldı. Esnaflar iş yapamazken klimalı büyük alışveriş mağazaları sıcaktan bunalanların uğrak yeri oldu. Mağazalar dolup taştı.

POLİSİ DE SICAK ÇARPTI!

Bu arada Kırıkkalelilerin yakından tanıdığı Adem isimli genç te sıcağa dayanamadı. Polisliğe karşı sempatisi olduğu için polis memurlarının verdiği üniformayla sokakta vatandaşların yardımı ile yaşamını sürdüren Adem dün öğle saatlerinde uyuya kaldı. Cumhuriyet Meydanı girişinde eski Ankara Eczanesi önünde sabahtan itibaren gelip geçenlerle şakalaşan Adem´i uyurken görenler ?Polisi sıcak çarpmış? dedi. Caddede zaman zaman trafik polislerine eşlik eden Adem´in yaptığı hareketler Kırıkkale´de fıkra gibi anlatılır. Adem´i valiler, emniyet müdürleri de tanır.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım