Polisin eline sağlık

Polisin eline sağlık

71´Lİ TARAFTARLAR DERNEĞİNİ KURŞUNLADIĞI GEREKÇESİYLE BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

71´Lİ TARAFTARLAR DERNEĞİNİ KURŞUNLADIĞI GEREKÇESİYLE BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin eline sağlık

Tepebaşı Mahallesinde bulunan 71´li Genç Kırıkkale Spor Taraftarlar derneğine kurşun sıkılması olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ BİR KİŞİ YAKALANDI

Kırıkkale´de, 71´li Genç Kırıkkale Spor Taraftarlar Derneği binasının kurşunlanmasıyla ilgili 1 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 10 Mart´ta, Tepebaşı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi´ndeki dernek binasına gece saatlerinde pompalı tüfekle ateş açtığı iddia edilen Ö.G´yi (37), MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu Toprak Mahalle´de saklandığı evin çatısında yakaladı.

POMPALI TÜFEK BULUNDU

Evde yapılan aramada, zanlının kullandığı pompalı tüfek bulundu. Ö.G´nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

POLİS TİTİZ BİR ARAŞTIRMA YAPTI

Bilindiği üzere 10 Mart günü kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dernek binasına ateş açılmış. Kişi veya kişilerce ateş açılması sonucu binanın camları ve duvarlarına çok sayıda mermi isabet etmişti.

DERNEĞİN CAMLARI KIRILMIŞ

71´li Genç Kırıkkale Spor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Filizay, gazetecilere, sabah derneğe geldiği sırada yerlerde cam kırıkları olduğunu, cam ve duvarlarda da kurşun izlerini gördüğünü söylemişti.

DIŞARIDAN YAPILAN BİR OLAY

Daha sonra durumu polise bildiklerini belirten Filizay, "Bu dışarıdan yapılan bir olay. Artık bilerek mi yoksa yanlışlıkla mı yapıldı orasını bilmiyoruz. Emniyete gittik ve ifadelerimizi verdik. Emniyetimize güveniyoruz. Kimseyle husumetimiz ve düşmanlığımız yok." Diye ifade vermişti  

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama