Proje kültürünün kendine has bir heyecanı vardır

Proje kültürünün kendine has bir heyecanı vardır

KIRIKKALE´YE 400 BİN LİRA DESTEK

Proje kültürünün kendine has bir heyecanı vardır

Ahiler Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında uygun proje başvurularının değerlendirilmesi amacıyla 01.07.2016 tarihi itibariyle başvurular başladı. Bu sene Kırıkkale´ye 400 bin lira destek verildi.

TANITIM TOPLANTISI

Tanıtım toplantısı Teknik Destek Programının detaylı sunumu ve ardından soru-cevap bölümüyle sona erdi. Kırıkkale Valisi Sayın M. İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında Kırıkkale Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Kırıkkale Belediyesi Başkam Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

BU TATLI BİR YARIŞTIR

Kırıkkale Valisi Sayın M. İlker Haktankaçmaz, "Projecilik kültürünün kendine has bir heyecanı vardır. Çünkü aslında bu bir yarıştır. Fikirler ve yöntemler yarışır neticede iyi olan kazanır. Ajansın hedefi de az kaynak ile kalkınmaya en çok katkı sağlayacak projeleri desteklemektir. Hazırlık sürecinde yapılan fedakârlıklar, projenin başarılı bulunması ile gurur ve mutluluğa dönüşür, kendi öz kaynakları haricinde dış bir kaynaktan fon sağlayarak görevini yerine getirmenin verdiği lezzet tarifsizdir" dedi.

400 BİN LİRA DESTEK

Haktankaçmaz, Kırıkkale´den Teknik Destek programlarına bugüne kadar toplam 63 proje başvurusu yapılmış ve 39 tanesi başarılı bulunarak desteklenmiştir. Buna göre, TR71 düzey 2 bölgesini oluşturan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde içinde Kırıkkale, tahsis edilen kaynak açısından 3´ncü sırada yer almaktadır. Kırıkkale´den daha fazla ve nitelikli proje başvurusu yapılması gerekmektedir? diye konuştu.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet