Pusula 11 Yaşında

Pusula 11 Yaşında

11 YILDIR TAVİZSİZ AYAKTAYIZ...

Pusula 11 Yaşında

10 yıl önce yayın hayatına ?Merhaba? diyen Pusula bugün 11´nci yaşına girdi. 11´nci yılımızda da ?Kırıkkale´nin yerel medyası? sloganıyla Kırıkkale´ye sadece gazete vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

KESİNTİSİZ GÜNLÜK YAYIN

Gazetecilik mesleğinin tarihinde en ağır şekilde yıpratıldığı bir dönemde 11´nci yılımızı kutluyoruz. Bundan 10 yıl önce yayın hayatına ?Merhaba? diyen gazetemiz Pusula bugün 11´nci yaşına girdi. Bu zamana kadar kesintisiz günlük yayın hayatını sürdüren Pusula, tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla, Kırıkkale´de en çok okunan gazete olma özelliğiyle Kırıkkalelilerin en çok tercih ettiği gazete oldu.

TARAFSIZ VE İLKELİ YAYINCILIK

Bugün 11´nci yaşını kutlayan Pusula geçen 10 yılda ilkeli ve tarafsız yayınıyla Kırıkkale kamuoyuna kısa sürede kendini kabul ettirdi. Kısıtlı imkânlara rağmen Kırıkkale´nin menfaatlerini ön plana çıkartan haberleriyle yönlendirici özelliğini de korudu. Gerek siyasi gerek ekonomi gerekse güncel konularda ilkeli ve tarafsız yayınlarından hiçbir zaman taviz vermedi. Pusula bundan sonraki yayınını da bu ilkeler doğrultusunda yapacak.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ