Pusulanızı doğru yolda kullanıyorsunuz”

 Pusulanızı doğru yolda kullanıyorsunuz”

YENİ ASYA GAZETESİ BAŞYAZARI GÜLEÇYÜZ`DEN GAZETEMİZE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Pusulanızı doğru yolda kullanıyorsunuz”

Yeni Asya Gazetesi Başyazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, Pusula Gazetesi'nin, hedeflerini ve yürüyüşünü doğru yolda kullandığını söyledi.

ÖNEMLİ BİR YERDE BULUNUYOR

Gazetemizi ziyaret eden Güleçyüz, İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ile fikir alışverişinde bulundu. Gülçeyüz, yazdığı kitapları Altundağ'a hediye etti. Kırıkkale'deki bulunan okuyucularının Pusula Gazetesi hakkındaki görüşlerini dinlediğini belirten Güleçyüz, Gazete misyon ve vizyonuyla Kırıkkale'de önemli bir yerde bulunuyor. Sizleri tebrik ediyorum. Kırıkkale'de yaşanan sıcak haberleri en kısa ve en doğru şekilde sizler yayınlıyorsunuz” dedi. En büyük sıkıntılarının "Risale-i Nur"  Külliyatlarının basımı konusunda sıkıntılarının olduğunu belirten Güleçyüz, 1 yıl süreyle 150 bin nüsha ile sınırlı olmak kaydıyla" basım yetkisi veriliyor. Sözleşmeye göre Diyanet gerek gördüğü takdirde sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilecek” diye konuştu. 

SÖZLEŞME VERİLMEDİ

Güleçyüz, "Avukatımız Kadir Akbaş, Diyanet`ten, yayınevleriyle imzaladıkları sözleşmeyi incelemek amacıyla istiyor, fakat verilmiyor. Bunun üzerine avukatımız söz konusu 6 yayınevi ile Diyanet arasında imzalanan sözleşmeye dolaylı yoldan ulaşıyor ve sözleşmenin yıllık ve istenildiği an feshedilebilecek tarzda hazırlanmış olduğunu tespit ediyor."

KIRIKKALE BASINI İÇİN ŞART

Kırıkkale'de basınında maddi sıkıntı olduğunu belirten Mehmet Altundağ, Kırıkkale basının güçlendirilmesi birleşmesi gerekir. Şu anda bazı gazeteler buna yanaşmıyor. Fakat yakında Basın İlan Kurumu Kırıkkale'ye gelecek. Bütün gazeteler birleşmek zorunda kalacak. Bu birleşme Kırıkkale basını için şart. İşçisinden, muhabirine, patronundan, dizgicisine kadar daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulunacak. Maddi ve manevi olarak, herkes bu birleşmeden nasibini alacak” diye konuştu.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet