Rahmetle anıyoruz

Rahmetle anıyoruz

Hacılar kasabası eski Belediye Başkanı Memduh Bodur’un menfur cinayete kurban gidişinin üzerinden tam 11 yıl geçti. Bodur 11 yıl önce bir 11 Mart akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

KAMUOYU YAKINDAN TANIYOR

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası eski Belediye Başkanı Memduh Bodur’un hain bir saldırı sonucu aramızdan ayrılışının üzerinden tam 11 yıl geçti. Kırıkkale kamuoyu tarafından yakından bilinen ve yaptığı iyiliklerle, azimli çalışması, kasabasına getirdiği hizmetleriyle sevilen bir kişiliğe sahip olan Memduh Bodur’un hain saldırı sonucu zamansız ölümü tüm Kırıkkale’de infiale yol açmıştı. 

KATİL ZANLISI CEZASINI ÇEKİYOR

11 Mart 2011 tarihinde akşam saatlerinde Zafer Caddesi birinci Sokakta arkasından gelen kalleş bir el tarafından katledilen Memduh Bodur arkasında gözü yaşlı bir eş, iki çocuk ve yaşlı bir anne bıraktı. Karanlık cinayet kısa sürede aydınlatılırken cinayetin bir kumpas sonucu işlenmiş olması Bodur’un ailesi ve sevenlerini bir kat daha özdü. Hain saldırı sonucu yaşamını yitiren Bodur’u geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda rahmetle anıyoruz



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız