Raketler kıyasıya çarpıştı

Raketler kıyasıya çarpıştı

VALİ KOLAT`TAN MASA TENİSİ DERSİ

Raketler kıyasıya çarpıştı

Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında kamu  kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası Masa Tenisi Turnuvası 24 takım ve 110 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

VALİ KOLAT'TAN KATILIM BELGESİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın katıldığı açılışta katılan bütün takımlara Vali Ali Kolat tarafından Katılım Belgesi verildi. Müsabakaların sonunda derece giren takımlara Başarı Belgesi, Kupa ve Madalya verildi. 17 Ağustos Spor Salonu'nda yapılan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'nün de katıldığı turnuvanın açılış müsabakasını Vali Ali Kolat yaptı.

PİRİNÇ FABRİKASI BİRİNCİ

Turnuva sonunda Kırıkkale Makine Kimya Kurumu Pirinç Fabrikası takımı birinci olurken, Lin Un Fabrikası ikinci, Yüksek İhtisas Hastanesi üçüncü ve  TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi takımı ise dördüncülüğü elde etti. Derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları yapılan törenle verildi. Takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü tarafından verilirken, Ödül töreninde konuşan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Kamu kurumları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür turnuvaları düzenliyoruz. Turnuvalara da kurumlarımız tarafından ciddi bir katılım gerçekleşiyor. Bu Turnuvanın gerçekleşmesinde Emeği geçen başta Sayın Valimiz Ali Kolat'a, İl Müdürlüğümüz Personeline, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Hakemleri olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Derece elde eden takımlarımız Antalya da yapılacak olan Kamu Kurum ve Kuruluşları Arası Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Dereceye giren takımımıza başarılar diliyorum” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ