Ramazan Şenliği Mehter Takımı konseriyle başladı

Ramazan Şenliği Mehter Takımı konseriyle başladı

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT...

Ramazan Şenliği Mehter Takımı konseriyle başladı

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen Ramazan şenliği başladı.

50 STANT, DOLU DOLU ETKİNLİK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlattığı Ramazan şenliklerine bu yılda devam edileceği belirtildi. 50 civarında standın kurulduğu ramazan şenliklerinde, el sanatları, sosyal aktiviteler, çay ocakları, oyun alanları gibi sosyal donatılar vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şenlikler, Mehter takımı ile başladı. Ramazan şenliklerine Ramazan ayı boyunca devam edileceği belirtildi.



rasim dayıoğlu
24.06.2015 23:08:54
KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET SAYGILI BEYE RAMAZAN ETKİNLİĞİ DİYE KIRIKKALEMİZE YAKIŞIR BİR ETKİNLİK BEKLERKEN GEÇEN SENE ÇOK SÖNÜK GEÇEN ETKİNLİĞİ BU SENE ANLAŞILAN GEÇEN SENEYİ ARAYACAK GİBİYİZ.KURULAN DERME ÇATMA EVLERLE RAMAZAN ETKİNLİĞİ BELEDİYEMİZİN BU KONUYA KIRIKKALEMİZE NE KADAR DEĞER VERDİĞİNİN GÖSTERKESİ OLSA GEREK DİYORUM.EN YAKINIMIZDA ANKARADA,ÇORUMDAKİ ETKİNLİKLER YAPILIYOR ETKİNLİK NASIL YAPILIR KEŞKE BİR GÖRSELERDİ TAMAMEN 30-40 YIL ÖNCESİNDE YAPILAN PANAYIRLAR BİLE KIRIKKALE BELEDİYESİNİN RAMAZAN SOKAĞI DİYE HALKIMIZA YUTTURMAYA ÇALIŞILAN BİR UCUBEYİ NASIL BAŞARDIKLARINA İNANAMIYOR VE BİR KIRIKKALELİ OLARAK LÜTFEN SAYIN BAŞKANIMIZIN BUNU SORGULAMASINI RİCA EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM.

keskinli memet
25.06.2015 02:29:36
rasim bey aynen katılıyorum ,valla bende şok oldum bizi yöneten insanların vizyonu bu kadar başka bir şey diyemiyorum.geçekondu sokağı desek daha iyi olur sanırım.

asuman yenerci
25.06.2015 21:59:31
gerçekten belediyenin ramazan sokağı şehre yakışmayan bir görüntü olmuş.Böyle sıradan bir etkinlik yapılmasa daha iyi olurdu tamamen çevre kirliliği görüntü olarak hiçde hoş değil sayın başkanımız hiç ramazan etkinliği görmemiş anlaşılan ramazan sokağı oluşturmuşlar ama gülünç duruma düşmüşler farkında değiller maalesef.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı