Ramazan Sokağının konuğu Talha Bora Öge

Ramazan Sokağının konuğu Talha Bora Öge

BİR DÖNEM KIRIKKALE´DE ÖZEL BİR RADYODA ÇALIŞTI

Ramazan Sokağı´nın konuğu Talha Bora Öge

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinin konuğu Radyo 7´de sunuculuk yapan Gölge lakaplı ünlü şiir yorumcusu ve Radyocu Talha Bora Öge oldu.

BİR DÖNEM KIRIKKALE´DE ÖZEL BİR RADYODA ÇALIŞTI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın geleneksel hale getirdiği Ramazan Sokağı etkinliklerine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı yanındaki otopark alanında kurulan Ramazan Sokağına Radyo 7´de sunuculuk yapan Gölge lakaplı ünlü şiir yorumcusu ve Radyocu konuk oldu. Vatandaşları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Talha Bora Öge, okuduğu şiirlerle ve türkülerle Kırıkkale halkına keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Okuduğu şiir ve türkülerle Kırıkkalelilerin beğenisini kazanan Öge, bir dönem Kırıkkale´de özel bir radyoda çalıştığını anlattı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Vatandaşlar, geleneksel hale gelen Ramazan Sokağından memnun olduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiler. Talha Bora Öge, gecenin sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirerek, imzalı kitap dağıttı. Öge, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı