ROBOKALE´de görev değişimi

ROBOKALE´de görev değişimi

BAŞARILI BİR TOPLULUK

ROBOKALE´de görev değişimi

Kırıkkale Üniversitesi´nin başarılı ekibi ROBOKALE´de görev değişimi Yenişehir´de düzenlenen bir iftarda gerçekleşti. İftara katılan ROBOKALE ekibi hem zorlu geçen bir yılın yorgunluğunu attı hem de gelecek yıla ilişkin planlar yaptı.

BAŞARILI BİR TOPLULUK

Bu sene mezun olan Yüksek Mühendislik Teknolojileri Topluluğu ve ROBOKALE takım başkanı Furkan Doğan´ın mezuniyeti nedeniyle bayrağı Bilgisayar Mühendisliği 3 Sınıf öğrencisi Mustafa Sait devretti. Yemeğe katılan topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver, ?ROBOKALE 2008 yılından bu yana üniversitemizi gerek ulusal gerekse uluslararası yarışmalarda başarı ile temsil etmiş teknoloji üreten çok başarılı bir topluluktur. Topluluğumuzda yer alan arkadaşlarımızın üniversite sonraki hayatlarında emsallerinden daha başarılı olduklarını görüyoruz. Burada tekniği, teknolojiyi, ekip çalışmasını, karşılaştığı problemleri çözme becerisi geliştiren arkadaşlarımız kazandıkları bu yetenekleri iş hayatında kullanarak çok iyi yerlere gelmektedirler. Her zaman bize destek olan üniversite yönetimimize burada bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Arkadaşlarımızın başarılarının arkasında Sayın Rektörümüzün, dekanımızın ve diğer yöneticilerin katkısı çok büyüktür? dedi.  

GURURLA BAŞKANLIK YAPTIM

Topluluk eski başkanı Furkan Doğan Yüksek, ?Mühendislik Teknolojileri Topluluğu ve ROBOKALE, 2 yıl başkanlığını gururla yaptığım gerek meslek hayatıma hazırlanmamda gerekse sosyal hayatıma edindiğim arkadaşlarıma birçok etkisi olan, bana ve arkadaşlarıma başarı duygusunu tattıran bir topluluk oldu. Topluluğa ve bizlere desteklerinden dolayı üniversitemize ve akademik danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver´e sonsuz teşekkür ederim. Yeni Başkan Mustafa Said Korkmaz ise Yüksek Mühendislik Teknolojileri Topluluğu sıcak arkadaşlık ortamı ve okulun sağladığı destekler ile ortaya yeni bir şeyler çıkarmanın mümkün olduğu, yeniliklere son derece açık sürekli gelişen ve kurulu bir düzene sahip olan, insanın kendisini mühendislik anlamında geliştirmesi için ideal bir topluluktur. Önümüzdeki dönemde başarılarımızı daha da artırmaya çalışacağız.? diye konuştu.

Haber Merkezi



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu