Robokale Grubu Türkiye 2'ncisi oldu

Robokale Grubu Türkiye 2

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ`NDEN TEKNOLOJİK ATAK

Robokale Grubu Türkiye 2'ncisi oldu

Kırıkkale Üniversitesi Mekatronik Topluluğu ROBOKALE Grubu, Akdeniz Üniversitesi'nde 2-3 Mayıs 2015 tarihinde Akdeniz Robot Günleri ARG-e 2015 çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmalarda Çoklu Mini Sumo Yarışları kategorisinde Türkiye genelinde ikinci olarak büyük başarı elde etti.

ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞMALARA KATILIYORLAR

Teknolojik ürünler tasarlayan ve üreten Kırıkkale Üniversitesi Mekatronik Topluluğu, Mühendislik Fakültesi ve Yüksekokul öğrencilerinin ürettikleri robotlar ile her yıl çeşitli üniversitelerdeki yarışmalara katılarak, topluluk üyelerinin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmasının yanı sıra ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldıkları dereceler ile Kırıkkale Üniversitesi'ni başarılı bir şekilde temsil ediyor.

ÖDÜLÜ REKTÖR YILDIZ'A GETİRDİLER

Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver'in danışmanlığını yürüttüğü Mekatronik Topluluğu Robokale Gurubu öğrencileri, Çoklu Mini Sumo Yarışları kategorisindeki müsabakalarda aldıkları ikincilik ödülünü Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız'a takdim ettiler. Prof. Dr. Yıldız, topluluk öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu