Roma'da Kırıkkale'yi temsil edecek

Roma

Türkiye Bocce Raffa Şampiyonasında İlimiz Sporcusu Erdal Kantemir Büyüklerde Turnuvanın En İyi Sporcusu ve Türkiye Şampiyonu olarak büyük başarı elde etti. Kantemir Roma ‘da yapılacak şampiyonaya katılacak Milli takımda yer alacak.

ROMA DA YAPILACAK

19-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İtalya'nın Roma Kentinde yapılacak olan Büyükler Bocce Raffa Dünya Şampiyonasında A Milli Takımda Ülkemizi ve ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

BAŞARI DİLEDİ

Ödül töreninde konuşan Gençlik Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya sporculara başarılar tebrik ederek bu başarılardan dolayı Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlüye teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada, İlimiz Sporcusu Erdal Kantemir Büyüklerde Turnuvanın En İyi Sporcusu ve Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Büyükler Bocce Raffa Dünya Şampiyonasında A Milli Takımda Ay Yıldızlı Bayrağımızı temsil etme hakkı kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Sporcumuzu yetiştiren antrenörümüz Mehmet Erkol'a ve Ailesine teşekkür eder Sporcumuza başarılar dilerim” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ