Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

Kırıkkale Romanlar Derneği, tarafından Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek destek verdiler.

HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ

Kırıkkale Romanlar Derneği Başkanı Kadir Gazi, ve beraberindeki heyet Kırıkkale Belediye Başkanı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek destek olduklarını ifade etiler. Gezici ziyarette yaptığı konuşmada her zaman Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya destek verdiklerini ve bu dönemde destek verdiklerini belirttiler. Gezici Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın her zaman destek verdikleri için teşekkür etti.

ROMANLAR İLE HER ZAMAN İÇ İÇE OLDUK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Romanlar Derneğinin desteklerinden dolayı teşekkür etti. Saygılı, ‘’Göreve seçildiği günden itibaren her zaman Roman vatandaşlar ile iç içe olduk. Her zaman taleplerini imkanlar ölçüsünde değerlendirdik. İlimizde yaşayan Romanlarımıza teşekkür ederim, her zaman olduğu gibi yine yanımızda görmekten mutlu oldum’ ifadelerini kullandı.

BAKAN IŞIKHAN İLE GÖRÜŞTÜLER

Ziyarete bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Her zaman Roman vatandaşların yanlarında olduklarını ifade etti. Kaplan, Romanların talebini iletmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı arayarak romanlar ile görüştürdü. Romanalar taleplerini Bakan Işıkhan’a ileterek bakan Işıkhan ve Milletvekili Kaplan’a teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız