Sağlık hizmetlerinde önceliğimiz kalite

Sağlık hizmetlerinde önceliğimiz kalite

SAĞLIKLI BİR KIRIKKALE İÇİN...

Sağlık hizmetlerinde önceliğimiz kalite

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, sağlık alanında ki çalışmaların artırılması projesi kapsamında yıpranmış sağlık ocaklarının tadilat yapıldığını söyledi. Gündoğdu Aile Sağlığı Merkezinde tadilat çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Güngüneş, 2 ay içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

ÇALIŞMALAR GÖZ DOLDURUYOR

Kırıkkale´de sağlık alanında yapılan çalışmalar göz dolduruyor. Bu kapsamda sert geçen kış aylarında hasar gören sağlık binalarının tadilat çalışmaları hız kazandı. Herkese eşit oranda sağlık anlayışıyla yola çıkan İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Gündoğdu´da ki Aile Sağlığı Merkezi´nin tadilat çalışmalarını başladığını ve binanın eskisinden daha iyi olması için çalıştıklarını söyledi. Güngüneş, Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması yanında aynı zamanda sağlık tesislerinin de yeniden yapılması ve tamir anlamında gereken hizmetleri vermeye çalıştıklarını bildirdi.

SAĞLIKLI BİR KIRIKKALE

Güngüneş konuşmasının devamında, ?Bu kapsamda ilimizin Gündoğdu´da kış sonrasında nispeten tadilata ihtiyaç duyduğunu tespit ettiğimiz Gündoğdu Aile Sağlığı Merkezinin gerçekleştiriyoruz. Burada çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmaları beraber değerlendirdik. Eski ve yeni durumu değerlendirdiğimizde ortaya gerçekten Gündoğdu halkına yakışır bir yapı çıktığını göreceğiz. Daha sağlıklı bir Kırıkkale için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda yapacağımız çalışmalarla kentin sağlık alanında ki ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda sağlık merkezlerimiz bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek bir şekilde yapılıyor? dedi. Güngüneş, Eski SGK hastanesinin yıkımının devam ettiğini ve bu konuda da önemli adımlar atıldığı kaydetti.

Haber Merkezi



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!