Şah Sultan Lokman Hekim´de şifa buluyorlar

Şah Sultan Lokman Hekim´de şifa buluyorlar

DOĞAL SAĞLIK MERKEZİ

Şah Sultan Lokman Hekim´de şifa buluyorlar

Kırıkkale´de şifalı bitkiler dünyası olarak bilinen "Şah Sultan Lokman Hekim" açıldı. Açılan işyerine gelen vatandaşlar, şifa bulup tekrar ayrılıyorlar.

ÇEŞİTLERDEN BAZILARI

Zafer Caddesi numara 67 Kızılkanat iş merkezi karşısı üzerinde hizmete giren " Şah Sultan Lokman Hekim " adı altındaki şubenin açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Mehmet İpek Yeşilyurt tarafından hizmete açılan şifalı bitkiler dünyasında her türlü şifalı bitkiler, tohumlar, bitkisel tabletler, vitaminler, bitkisel kapsüller, kuvvet macunları, kozmetik ürenler, bitki çayları, baharat çeşitleri, bal ve pekmez çeşitleri, bitkisel yağlar, aromatik bitki suları satıldığı açıklandı. Kırıkkale´nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Yeşilyurt, sektördeki diğer firmaların detaylı hizmet vermemesi nedeniyle bu eksikliği gidermek amacıyla işletmeyi kurduklarını açıkladı.

DOĞAL SAĞLIK

Sağlınız için her şey doğada var tüm doğadaki şifalı bitkilerde olduğunu söyleyen Yeşilyurt ?Şeker, Tansiyon, Kolestrol, Nefes Darlığı, Boyun, Ayak, Romatizma Ağrıları, Önleyici Bitkiler, Kireçlenme İçin Özel Bitkisel Krem, Bayanlar İçin Doğal Cilt Bakım Kremleri, Grip Önleyici Doğal Çaylar ile halkın sağlığını doğal yollardan çözüyoruz. Hayata lezzet katan tatlar. Geçmişte sultan sofralarını besleyen bir tutam baharat. Önce insan ilkesini misyon edinmiş firmamız insan sağlığına verdiği önemle ürünlerindeki kalite ve lezzetten ödün vermeden sofralarınızı süsleyerek hayata lezzet katmaya başladı? dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!