Şahindoğan´a yeni görev

Şahindoğan´a yeni görev

TÜRK EĞİTİM-SEN´DE YENİ YÖNETİM KURULU

Şahindoğan´a yeni görev

Kamu Sen´e bağlı Türk Eğitim-Sen´in 6. Olağan genel kurulu yapıldı. Ankara´da The Green Park Hotel´de yapılan ve Genel Başkanlığa Talip Geylan´ın seçildiği genel kurulda Kırıkkaleli hemşerimiz Mehmet Yaşar Şahindoğan, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

TEŞKİLATLANDIRMA SEKRETERİ OLARAK GÖREV YAPIYORDU

Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda Türk Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan sendikanın genel başkanı oldu. 6. Olağan Genel Merkez Kurulunda yeni genel başkan Talip Geylan seçilirken genel merkez yönetiminde de değişiklikler oldu. Sendikanın yeni genel başkanı olan Geylan´ın son görevi Genel Teşkilatlandırma Sekreteri olup yıllarca genel merkezde görev yapmasıyla dikkat çekiyor. İsmail Koncuk´un aday olmayarak genel başkanlık görevini bırakmasıyla birlikte MHP tarafından da desteklendiği bilinen Talip Geylan´ın sendika ve parti arasında ılımlı politika izlemesi bekleniyor.

YENİ YÖNETİM KURULU

Yapılan genel kurulda 2009 yılından bu tarafa Genel Merkezde yöneticilik görevlerinde bulunan ve en son Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreterliği görevini yürüten Kırıkkaleli hemşerimiz Mehmet Yaşar Şahindoğan, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Genel Kurulla yeni yönetim ise Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı; Seyit Ali Kaplan, Genel Başkan Yardımcısı; Cengiz Kocakaplan, Genel Başkan Yardımcısı; Mehmet Yaşar Şahindoğan, Genel Başkan Yardımcısı; Musa Akkaş, Genel Sekreter; Fuat Yiğit, Genel Başkan Yardımcısı (İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı) ve Selahattin Dolgun, Genel Başkan Yardımcısı (Adana 1 Nolu Şube Başkanı) şeklinde oluştu.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet