Şampiyonluk maçında skandal karar

Şampiyonluk maçında skandal karar

OYUNCU HAKEME SALDIRDI, SAHA KARIŞTI, HAKEM İSE MAÇI TATİL ETMEK YERİNE 73. DAKİKADA DÜDÜĞÜ ÇALIP MAÇI SONLANDIRDI!

OYUNCU HAKEME SALDIRDI, SAHA KARIŞTI, HAKEM İSE MAÇI TATİL ETMEK YERİNE 73. DAKİKADA DÜDÜĞÜ ÇALIP MAÇI SONLANDIRDI!

Şampiyonluk maçında skandal karar

Kırıkkale 2. Amatör Küme´de son iki hafta kala 16 puanla ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Petrolspor ile 3 puan geriden takip eden bir başka şampiyonluk adayı Karakeçilispor´un karşı karşıya geldiği müsabakanın hakemi skandal bir karara imza attı.

DAHA 17 DAKİKA VARDI

2. Amatör Küme´de şampiyonu belirleyecek müsabakada Cemal Demirel düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Mehmet Asarkaya ile Gökhan Apaydın yaptı.  Petrolspor´un 3-0 önde olduğu sırada, maçın 73. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırılan oyuncu bir anda maçın hakemi Cemal Demirel´e saldırdı. Bu sırada saha tam anlamıyla karıştı. Maçın hakemi Demirel ise maçın bitimine henüz 17 dakika daha varken son düdüğü çalarak soyunma odasına gitti.

MAÇI TATİL ETMEDİ, BİTİRDİ

Demirel´in son düdüğü ile Petrolspor şampiyonluk kutlamasına başladı. Edinilen bilgiye göre 73. dakikada düdük çalarak soyunma odasına giden Demirel´in maçı tatil etmediği, maçı bitirdiği öğrenildi. Verilen bu kararı ise kural hatası olarak yorumlandı.

MAÇ YENİDEN OYNANMALI

Karakeçilisporlular bu durum karşısında 1 yıllık emeklerinin çalındığını, konuyu önce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´na, sonuç alamazlarsa TFF´ye kadar götüreceklerini söylediler. Maçın tekrar oynanması gerektiğini ifade eden Karakeçililer, verilen kararın net bir şekilde kural hatası olduğunu söylediler.

NET KIRMIZI KARTLIK POZİSYONDA SARI KARTI ÇIKARTI

Maçı izleyenler ise Demirel´in maçın henüz 25. dakikasında Karakeçilispor atağında gole giden oyuncunun son adam tarafından düşürüldüğü pozisyonda oyuncuya kırmızı kart göstermesi gerekirken, sarı kart gösterdiğini sahadaki gerginliğin ise bu dakikadan sonra başladığını söylediler. İzleyenler Demirel´in bu kararının akıllarda soru işareti bıraktığını ifade ettiler.



kale sevdalısı
24.06.2015 15:19:15
her gittiği takımı karıştıran bi adam cemal. çok görmemek lazım cemal ve onun gibilerine adam yanında küfür ediyo atarım bak diyo küfür sana değil bana edildi cemal atarım bak olmaz küfür ediyosa atacaksın kaderimizle oynadın hakkımız haram olsun sana

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ