Sanayi Çalışanlarına Çanakkale Morali

Sanayi Çalışanlarına Çanakkale Morali

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ OLAN GÜNLERDEYİZ

Sanayi Çalışanlarına Çanakkale Morali 

Kırıkkale Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası, yoğun geçen yaz sezonunun sonunda üyeleri için Çanakkale Gezisi düzenleyerek, birkaç günlüğüne de olsa üyelerini dinlenmelerini sağladı.

ŞEHİRDE AYRINTILI GEZİ

Gezinin birinci gününde Truva Ören Yeri, Çanakkale Askeri Müzesi, Nusret Mayın Gemisi, Aynalı Çarşı ve şehir gezisi yapılırken; İkinci gün ise 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Seyit Onbaşı´nın Anıtı ve Hamidiye ve Mecidiye Tabyaları, 1462´de yaptırılan Kilitbahir Kalesi, Şehitler Abidesi gezildi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ OLAN GÜNLERDEYİZ

Kırıkkale Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, Çanakkale´yi görme şansını bulamayan üyeleri için gezi programı düzenlediklerini açıkladı. Çanakkale´de tarih ve kültür dolu iki gün geçirdiklerini belirtin Pehlivanlı, ?Özellikle terörün ve bölücülüğün tırmandırılmaya çalışıldığı şu günlerde bütün vatandaşlarımızın Çanakkale gibi, birliğimizi ve bütünlüğümüzü temsil eden paydada buluşmasını temenni ederim? dedi. Önceki yıllarda da üyeleri için bu tür geziler düzenlediklerini belirten Pehlivanlı, imkân ve fırsat oldukça farklı şehirlere geziler düzenleyeceklerini ifade etti.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok