Şanlıurfa TGT´yi bağrına bastı

Şanlıurfa TGT´yi bağrına bastı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK ÇATISI ALTINDA OLMAYA SÖZ VERDİLER, BU YOLDA İLERLİYORLAR

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK ÇATISI ALTINDA OLMAYA SÖZ VERDİLER, BU YOLDA İLERLİYORLAR

Şanlıurfa TGT´yi bağrına bastı

TGT Şanlıurfa Şubesinin açılışı törenle yapıldı. Açılış sonrasında Müzeler Meydanındaki programa Urfalılar adeta akın etti. Urfalılar TGT´li gençleri bağırlarına bastı Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Uğur Işılak, Abdurrahman Önül ve Ali Sinanoğlu´nun konuk olarak konserle devam etti. Açılışta konuşan TGT Genel Başkanı Hakan Polat ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği yolda, ?Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak? çatısı altında olacağız? dedi.

TÜM İL VE İLÇELERDE TEŞKİLATLANIYOR

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmasını yoğun bir biçimde sürdüren Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) Şanlıurfa Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışa Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat´ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çevre il ve ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

ÜLKEMİZ ATEŞ ÇEMBERİ İÇİNDE

Polat konuşmasında ?Dört etrafı ateş çemberi olan ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Gerek içerde, gerek dışarda sayısız düşmanla uğraşan, tüm çabalara rağmen eğilmeden bükülmeden yoluna devam eden devletimizin bekası için Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz? dedi.

15 TEMMUZ UNUTULMADI

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadıklarını belirten Polat konuşmasını şöyle sürdürdü ?Dün yaşanan 15 Temmuz´u unutmadık, unutmayacağız. O kara günde, milletin iradesi Meclis´in bombalandığı, Genelkurmay Başkanı´nın rehin alındığı, ülkesine sahip çıkan vatan sevdalılarının şehit olduğu, örneğini hiç görmediğimiz, hiç yaşamadığımız, bir daha da yaşamamayı dilediğimiz korkunç bir geceden geçtik. Türkiye, halkıyla birlikte büyük bir sınavdan geçti. Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak, bu ahlaksız kalkışmanın ülkemiz üzerinde yürütülen büyük operasyonun bir parçası olduğu biliyoruz. Bu durum, devlet ve millet olarak her daim teyakkuz halinde olmamızı gerekli kılıyor. Millet olarak bu ihanet kalkışmasına ve eşkıyalığa karşı kendilerini siper eden bu aziz milletin evladı olmanın gururunu taşıyoruz. 15 Temmuz´un yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, yıllardır dış güçlerden beslenen terör örgütlerinin canlı bomba ve suikast eylemleriyle mücadele etmeye devam ediyor.?

DOST GÖRÜNEN BATILI DEVLETLERİ BİLİYORUZ

?Dost görünen batılı devletlerin Ortadoğu´da yaktıkları ve sönmesini hiç istemedikleri ateşi söndürecek tek ülke Türkiye´dir. Mezhep savaşlarının önündeki en büyük engel Türkiye´dir. Bölgedeki daha büyük katliamın önündeki büyük engel Türkiye´dir. Onun için de bütün oyunlar, Türkiye üzerinde oynanıyor. Biz bu oyunları oynayanları görüyor, onları biliyoruz. Onlara karşı gerekenleri de yapacağız. Kolluk güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırılar, tuzaklar ve bombalar bizi yıldıramayacak. Daha da güçleneceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız. Bu birliği tesis etmek için Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi bugüne kadar yaptık, bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın kurulduğu 2014 yılından beri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı haklı mücadelesinde hep yanında olduk, Reisimizi hiç yalnız bırakmadık, bundan sonra da her zaman yanında olacağız. Türkiye, bir daha karanlık günlere dönmesin diye teşkilatımız hep uyanık kalacak.?

AÇILIŞ SONUNDA ŞUBE BAŞKANLARINA PLAKET

Türkiye Gençlik Teşkilatı Şanlı Urfa Şubesinin açılışından sonra merkez ve çevre ilçe teşkilat başkanlarına belgeleri takdim edildi. Genel Başkan ve Genel Başkan yardımcıları Şanlı Urfa il temsilcisi ve çevre ilçe başkanlarının belgelerini takdim ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

TÜRKİYE SEVDALILARI URFA´DA BULUŞTU

2014 yılında kurulan ve ?Tek sevdamız Türkiye? sloganı ile yola çıkan Türkiye Gençlik Teşkilatı tüm illerde olduğu gibi Şanlı Urfa şubesinin açılışından sonra Şanlıurfalılara birde sürpriz yaptı. Ünlü sanatçıların konuk edildiği program Müzeler Meydanında gerçekleştirildi. Program açılış konuşmalarının ardından Kur´an-ı Kerim tilaveti, folklor ekibi gösterisi ve İstiklal Marşının canlı sunumuyla devam etti.

URFALILAR HOŞ BİR AKŞAM GEÇİRDİ

Müzeler Meydanını kısa sürede dolduran Urfalılar daha sonra sahne alan ünlü bestekâr Beşiktaş marşının yazarı Ali Sinanoğlu´nun seslendirdiği birbirinden güzel şiir ve marşlara eşlik etti. Urfalılar ayrıca Mevlevi müziğinin üstat ismi Abdurrahman Önül´ün birbirinden manalı ezgileriyle adeta mest oldular. Son olarak sahneye çıkan AK Parti´nin Türkiye´ye mal olan şarkılarının yazarı ve yorumcusu ünlü sanatçı Uğur Işılak almanı dolduranlar tarafından sürekli ayakta alkışlandı. Işılak birbirinden güzel çok sayıda eserini seslendirirken yaptığı birleştirici ve özellikle ünlü ozan Âşık Veysel´den söz etmesi ve onun eserini seslendirmesi izleyicilerin beğenisini kazandı.

KONSER GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Şanlı Urfa Kent Müzesi çevresindeki alanda düzenlenen ve binlerce kişinin izleyici olarak katıldığı konser akşamın geç saatlerine kadar sürdü. Havanın serin olmasına rağmen alanı dolduranlar konser sonuna kadar alandan ayrılmadı. Konser sonunda TGT Genel Başkanı Hakan Polat ve yönetim kurulu üyeleri sanatçılara ayrı ayrı hediyeler takdim etti. Uğur Işılak´a günün anısına hediye olarak verilen Kâbe Maketi büyük ilgi çekti. Konser toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABER-FOTO: Murat Karadağ



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet