Sapık tarafından tecavüze uğrayan kedi, tedavi atına alındı

Sapık tarafından tecavüze uğrayan kedi, tedavi atına alındı

KEDİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ DEĞİL!

Sapık tarafından tecavüze uğrayan kedi, tedavi atına alındı

Yenimahalle´de kimliği belirsiz bir sapığın tecavüzüne uğrayan kedi, kendisini bulan hayvanseverler tarafından tedavi ettiriliyor.

KEDİNİN DURUMUNDAN ŞÜPHELENDİLER

Sokak hayvanlarını besleyen ve bakımlarıyl ilgilenen Ayfer Türker, beslediği kedilerden birisinin davranışlarında ve görünümünde gariplik hissedince durumu Kırıkkale´nin tanınmış sokak hayvanları gönüllüsü Seda Er´e bildirdi. Kedinin durumundan şüphelenen Er, kediyi Ankara´daki bir vetereriner kliniğine götürdü.

KEDİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ DEĞİL!

Burada yapılan muayene neticesinde, kediye bir insan tarafından tecavüz edildiğini belirten klinik yetkilileri kediyi fiziksel ve psikolojik tedavi altına aldılar. Kedinin sağlık durumunun iyi olmadığını belirten Seda Er, kedinin kuyruğunda his kaybı olduğu için ampute edileceğini ifade etti. Kedinin kalça bölümünün tamamen enfeksiyon ve ödemle dolu olduğunu kaydeden Er, zavallı kedinin makatının açık vaziyette olduğunu ve tuvaletini tutamadığını da ekledi. Er, sürekli kanaması olan kedinin insanların yüzüne de bakmadığını vurguladı.

?BUNUN VEBALİNİ ÖDEYEMEYECEK?

?Bunu yapan bunun vebalini ödeyemeyecek? diyen Hayvan Gönüllüsü Seda Er, ?Bunu yapan şahıs Kırıkkale Yenimahalle´de... Bu bölgede mahalle kültürü canlı bir şekilde yaşıyor ve çocuklar çoğu zaman sokaklarda oynuyor. Bugün bir kediye bunu yapan yarın çocuklarımıza neler yapmaz ki? Çevrede hiç kimse bu tarz olayların üstünü kapatmasın, bu tür olayları görmezden gelmesin. Bir hayvana yapılana susanlar yarın bir gün çocuklarının ya da kendilerinin başlarına böyle bir olay gelme tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını unutmasınlar? diye konuştu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama