Saran Group´tan spora bir destek daha

Saran Group´tan spora bir destek daha

SARAN GROUP´UN KIRIKKALE´NİN SULAKYURT İLÇESİNDE AÇACAĞI SPOR SALONUNA ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR´İN İSMİ VERİLECEK, ŞEHİDİMİZİN İSMİ SALONDA YAŞAYACAK

SARAN GROUP´UN KIRIKKALE´NİN SULAKYURT İLÇESİNDE AÇACAĞI SPOR SALONUNA ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR´İN İSMİ VERİLECEK, ŞEHİDİMİZİN İSMİ SALONDA YAŞAYACAK

Saran Group´tan spora bir destek daha

Daha önce de Kırıkkale´de okul ve spor salonları açarak memleketine sahip çıkan Saran Group, şimdide Sulakyurt ilçesinde yaptırdığı spor salonuna, hain darbe girişimi sırasında kahramanca şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir´in ismini vermeyi kararlaştırdı. Konuyla ilgili Halisdemir ailesiyle de görüşüldü ve gerekli izinler alındı. Spor salonunun açılışı da yine çok özel bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda gerçekleştirilecek.

SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI

Sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitim ve spor kültürüne yönelik projelere imza atan Saran Group, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda da çok özel bir spor tesisinin açılışını yapmaya hazırlanıyor. Saran Group, Türkiye genelindeki 15. spor salonunu Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde, Halisdemir ailesinin izinleri doğrultusunda Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu ismiyle açacak.

AİLENİN ACISINA ORTAK OLMAK

Ömer Halisdemir´in ailesi, şehitlerinin isminin böyle önemli bir tesiste yaşatılacak olmasının kendilerini çok mutlu edeceğini ifade ettiler.

BÖLGEDEKİ İLK SPOR SALONU

Bölgedeki ilk çok amaçlı spor salonu olacak Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu bölgedeki gençleri, çocukları basketbol, voleybol ve hentbolla gibi salon sporlarıyla buluşturacak. Spor salonu, yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı´na devredilecek.

BİNLERCE GENCİN SPOR YAPMASI SAĞLANIYOR

Saran Group, bugüne kadar başta Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere 14 spor salonunu Doğubayazıt, Ağrı, Ardahan, Hakkâri, Kırıkkale, Van,  Kahramanmaraş ve Soma gibi şehirlerde açmıştı. İç ve dış cepheleri sarı-lacivert renklerde tasarlanan spor salonlarında halen binlerce çocuk spor yapıyor, spor kültürüyle tanışıyor.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ