Saraydan indireceğiz

Saraydan indireceğiz

ÜLKEYİ SIKINTILI GÜNLERDE SEÇİME SÜRÜKLÜYORLAR

Saraydan indireceğiz

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, ?Sarayda kalıcı olmak için çaba sarf edenleri, ülkeyi sıkıntılara sürükleyip sıkıntılı günlerde seçime gidenleri sarayından indireceğiz? dedi.

KONGRELER PARTİ LEHİNE OLACAK

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan kongre ile CHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine uzun bir aranın ardından dönen Yücel Kızık, kongrenin ardından ilk kez basın toplantısı düzenledi. Mazbatasını alan ve bir önceki Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal´dan görevi devralan Kızık, seçimlere az bir zaman kala başlatılan kongrelerin parti lehine olacağını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRECEĞİZ

Kızık, ?İlçelerin kongrelerini bir bir gerçekleştiriyoruz. En son il kongremizi gerçekleştirip seçim çalışmalarına derhal başlayacağız. İl başkanımızın girişimleri ile kongre tarihleri öne alınmıştı. Bu kongreler seçim öncesi tüm örgütte birlik ve beraberliği pekiştirecektir? dedi.

ÜLKEYİ SIKINTILI GÜNLERDE SEÇİME SÜRÜKLÜYORLAR

1 Kasım´da yapılacak seçimlerin önemine değinen Kızık, ?Bu seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından çok büyük önem arz ediyor. Saray sakininin başkanlık hevesi ülkeyi bu sıkıntılı dönemde seçime götürüyor. Sarayda kalıcı olmak için çaba sarf edenleri, ülkeyi sıkıntılara sürükleyip sıkıntılı günlerde seçime gidenleri sarayından indireceğiz? diye konuştu.

70 GÜN BOYUNCA TİYATRO OYNADILAR

Kızık şöyle devam etti: ?Seçimlerin ardından başlayan terör olaylarının zamanı da oldukça manidardır. Çözüm Süreci ile terör örgütünün güçlenmesine olanak verenlerin yeniden iktidar olma hevesi ile terör kartını açtığı günleri yaşıyoruz. Kamuoyuna, ?Biz koalisyon hükümeti kurmak istedik´ deyip, aslında 70 gün boyunca tiyatro oynayanlar, 7 Haziran sonuçlarının hemen ardından bu tiyatroyu sahnelemeye başlamışlardır. Halkımız bu tiyatroya kanmayacak ve başkanlık hevesi taşıyanlara en iyi şekilde cevap verecektir? dedi.

YOLSUZLUKLARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Kızık, Kırıkkale´de yapılan usulsüzlükleri ve yolsuzlukları kamuoyu ile paylaşacağını da sözlerine ekleyerek, ?Geçmiş görev sürecimde AKP´nin Kırıkkale´de yaptığı usulsüzlüklerin takipçisi olmuştum. Bu takipçiliğe devam edeceğim ve tüm bilgileri kamuoyuyla paylaşacağım. Bu konuda elimize belgeler gelmeye başladı. Kim bu halkın hakkını yiyorsa onu deşifre etmek bizim görevimizdir? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı