Sarı esnafın kafası karışık

Sarı esnafın kafası karışık

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI SEÇİMİNİ MEVCUT BAŞKAN CEMİL BORA 19 OY FARKLA KAZANDI

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI SEÇİMİNİ MEVCUT BAŞKAN CEMİL BORA 19 OY FARKLA KAZANDI

Sarı esnafın kafası karışık

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Cemil Bora 147 oyla güven tazeleyerek yeniden oda başkanlına seçildi. Diğer aday Savaş Olpak 128 oy aldı.

EN ÇOK MERAK EDİLEN KONGRE

Geçtiğimiz Hafta Lokantacılar ve Pastacılar esnaf Odasının genel kuruluyla başlayan süreçte en çok merak edilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu dün Kırıkkale Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. Esnaf Odaları Birliğine üye tüm oda başkanları yönetim kurulu üyelerinin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulun açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Cemil Bora Kırıkkale´de şoför esnafının odayla ilgili hiçbir sorununun olmadığını aksine tüm üyelerin odayla uyum içinde olduklarınım vurguladı.

TAKSİCİ ESNAFININ ODASI

Kırıkkale´deki taksici esnafının bir çatı altında toplandığı ve Kırıkkale´nin en büyük ve er çok üyeye sahip odası olan Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunun konuşmalar bölümünden sonra iki adayın yarıştığı oylamaya geçildi. 279 üyenin oy kullandığı seçim sonunda yapılan tasnifte Cemil Bora 147 oy alırken Savaş Olpak´a 128 oy çıktı. Buna göre Cemil Bora 20 yıllık rekorunu yeniledi. Cemil Bora güven tazeleyerek yeniden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü