Saygı, Rahmet ve Minnetle...

Saygı, Rahmet ve Minnetle...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, protokol üyeleri ile birlikte 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti.

Saygı Duruşu, Saygı Atışı ve İstiklal Marşı'nın okunmasının akabinde Şehitlik Defterini imzalayan  Vali Makas, şu ifadelere yer verdi "Bugün burada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü nedeniyle aziz şehitlerimizin manevi huzurundayız. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin varoluş mücadelesi vererek tarihe adını altın harflerle yazdırdığı kahramanlık destanı, şeref abidesidir.


Bu uğurda hiç tereddüt etmeksizin gözünü bile kırpmadan istiklali ve istikbali için vatan toprağına kurban olan koçyiğitler gurur ve onur kaynağımızdır. Aziz şehitlerimizin emaneti değerli şehit aileleri ve kahraman gazilerimiz başımızın tacıdır. 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, bu toprakları bizlere kutsal vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.


Kur’an’ı- Kerim okunup duaların edildiği programda  Vali Makas, aziz şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. Devletimizin yakın ilgisini her zaman üzerlerinde hissettiklerini belirten şehit ailelerimiz, Sayın Valimiz'e teşekkür ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız