Saygılı halk gününde halkla bir araya geldi

Saygılı halk gününde halkla bir araya geldi

VATANDAŞLARIMIZLA BİRE BİR GÖRÜŞÜYORUZ

Saygılı halk gününde halkla bir araya geldi

182´nci Halk Günü Etkinliği Gerçekleştirildi Başkanı Mehmet Saygılı Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

BAŞKANLIK MAKAMINDA AĞIRLADI

Başkanlık Makamında gerçekleşen Halk günü etkinliğinde Kırıkkalelilerin sorunlarını aracısız bir şekilde iletme imkânı buldu. 182´nci Halk günü Etkinliğine Belediye Başkanı Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sorunlarını ileten vatandaşlarla tek tek ilgilendi ve çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

VATANDAŞLARIMIZLA BİRE BİR GÖRÜŞÜYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Halk günü etkinliğinin amacının aracı koymadan hemşerilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek. Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini imkânlar ölçüsünde karşılamak. Halk günü etkinliğine ilgi ve alakalarından dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyorum? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ