Saygılı iftarını ihtiyaç sahipleriyle açıyor

Saygılı iftarını ihtiyaç sahipleriyle açıyor

YAŞLILARI ZİYARET EDİYOR

Saygılı iftarını ihtiyaç sahipleriyle açıyor

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı´nın gelmesiyle birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, evinde yalnız yaşayan yaşlı ailelere çat kapı ziyaret gerçekleştirdi. Yaşlıların talep ve sorunlarını dinleyen Saygılı, ?Sizlerin etmiş olduğu hayır dualar, bizlere yeter? ifadesini kullandı. 

YAŞLILARI ZİYARET EDİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Ayı´nın gelmesiyle birlikte, evinde yalnız yaşayan yaşlı ailelere çat kapı ziyaret gerçekleştirdi. Karşılarında Belediye Başkanı Saygılı´yı gören aileler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşlılarla yakından ilgilenerek, onlarla hoş sohbet eden Saygılı, bütün ailelerin ihtiyaç ve taleplerini sordu. Onlarla eski Ramazanları ve değerli anılarını paylaşan Saygılı, her bir ailenin Ramazanlarını kutladı. Saygılı, ?Sizlerin etmiş olduğu hayır dualar, bizlere yeter. Dualarınızı eksik etmeyin? diye konuştu. 

İFTARINI ONLARLA AÇIYOR

Ramazan ayında en önemli şeyin büyükleri ziyaret ve onların hatırlarını sormak olduğunu belirten Başkan Saygılı´nın ziyaretleri vatandaşlar tarafından da büyük takdir topladı. Yaşlılarla hoş sohbet eden Saygılı, ?Çat kapı ziyaretlerimizde yalnız yaşayan yaşlılarımıza Hayırlı Ramazanlar diledik. Bu vesileyle tüm Kırıkkaleli hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü