Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Memur- Sen İl Başkanı Yasin Pekuz ve Memur- Sen’e bağlı sendika başkanlarını ziyaret etti

Saygılı’yla Hep İstişare Halinde Olduk

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Memur-Sen Kırıkkale Şubesine gerçekleştirdiği ziyarette Memur-Sen Kırıkkale Yasin Pekuz ve sendika başkanları katıldı. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde geçen görüşmede sendika şube başkanları göreve geldiği günden bu yana istişareye dayalı bir yönetim anlayışı sergileyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler. Sendikaya bağlı şube başkanları “Kırıkkale’de son yılların en büyük projeleri gerçekleştirildi. Başkanımız Dinçer bu projelerde bizlerinde hep fikrini aldı. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandılar.

Sosyal Dengeye Yaptığı İyileştirmeden Dolayı Teşekkür

Ziyarette konuşan Memur-sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Başkanımız ile kamu görevlilerinin beklenti ve taleplerini görüştük. Fikir alış verişinde Bulunduk. Başkanımız Mehmet Saygılı Kırıkkale Belediyesi’nde başlattığı hizmetleri devam ettireceğine inandığımızı söyledi. Şehrimizin çehresinin değiştirilmesi için gösterdiği gayreti dolayı teşekkür ettik. Ayrıca Belediyesi çalışanlarına Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 200’ün üzerinde iyileştime yapmış olmasından dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saygılı: Kırıkkale’yi hep beraber yöneteceğiz

Memur-Sen Kırıkkale şubesinin göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Mehmet Saygılı ise Kırıkkale’yi bir sanayi özellikle de Savunma sanayii şehrine çevirmeye çalıştıklarını bunun yanı sırada çok sayıda kamu çalışanın şehirde bulunduğunu söyleyerek “ Kırıkkale’mizde çok sayıda kamu görevlimiz mevcut. Dolayısıyla bugün hem bir ziyaret gerçekleştirdik hem de Kırıkkale’yi hep beraber yöneteceğimiz için kamu görevlilerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk. Sivil toplum örgütlerimizi, birçok kesimi dinleyerek, taleplerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkale’mizin bir çok problemini birlikte çözdük, bilinen problemleri de yine biz çözeriz.” Şeklinde konuştu.

Türkiye’nin En Büyük Savunma Sanayii Yatırımını Gidip Kırıkkale’ye Getirdik

Başkan Saygılı, Kırıkkale’ye kazandırdığı projelerin bir kısmından da bahis ederek “Kırıkkale Belediyesinin bütçesini 10 kat artırdık. Belediye çalışanlarına maaş ödeyemeyen bir belediye idi, şimdi memuru işçisi Kırıkkale’de en fazla değer gören kurum çalışanı oldu. Belediyemizin tüm araçları kiralıktı, hepsini öz malımız yaptık. Şehrimizin en fazla rant getirebilecek alanına park yaparak şehir insanın rahat nefes alabileceği bir yer oluşturduk. Bu şehrin bir umuda ihtiyacı vardı. Biz bu umudu Roket-San’da gördük. Başka bir şehre giden Türkiye’nin en büyük savunma sanayiini şehrimize kazandırdık. Burası bu yıl içerisinde binlerce çalışanı istihdam edecek. Şehrimizin geleceğine büyük bir yatırım yapmış olduk burada öncelik olarak Kırıkkaleli çocukların olmasını istedik ve başardık. Yeni dönemde de birlikte daha güzel işleri imza atacağız.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız