Saygılı´dan temizlik işçisine bayram jesti

Saygılı´dan temizlik işçisine bayram jesti

BAŞKAN, 1 MAYIS´I BÖYLE KUTLADI...

Saygılı´dan temizlik işçisine bayram jesti

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye de hizmet veren temizlik işçileri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Saygılı işçilere teşekkür etti.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale´de 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Belediye temizlik işçileriyle bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de yeni kıyafetlerini teslim etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı burada yaptığı konuşmada, ?Bende özel bir yeri olan temizlik işçilerimizin bayramlarını kutluyorum. Kırıkkale´mizin temizliğini sizin sayenizde sağlıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun? dedi.

BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmanın devamında, ?Kırıkkale´de temizlik konusunda daha da memnuniyeti arttırmamız gerekiyor. Temizlik işçileri benim gözümde özeldir. Tekraren İşçi bayramınızı tebrik ediyorum? diye konuştu. Ardından temizlik işçisi personelimize yeni kıyafetlerini teslim etti.

ASFALT ŞANTİYESİNİ DENETLEDİ

Temizlik personeli ziyareti sonrasında Belediye Başkanı Saygılı, Asfalt şantiyesini ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğümüz personelinin de işçi bayramını kutladı. Asfalt şantiyesinde görevlilerden bilgi aldı. Sezonun da açılmasıyla beraber mahallelerimizdeki yol çalışmalarını yerinde inceledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü