Seçimlerde koalisyon çıkacak

Seçimlerde koalisyon çıkacak

BBP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI TUNÇ, PROJELERİNİ ANLATTI

Seçimlerde koalisyon çıkacak

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Üzeyir Tunç, 1 Kasım´da yapılacak seçimlerde Türkiye´de koalisyon çıkacağını söyledi.

TANITIM TOPLANTISI

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Üzeyir Tunç, aday tanıtım toplantısında bir lokantada basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Tunç, AK Parti´nin 13 yılda ülkeyi iktidarın getirdiği bir rehavetle zehirlediğini söyledi.

KORKMAMAK LAZIM

Toplantıya Büyük Birlik Partisi Görevlisi Ömer Eren, Kırıkkale Alperen Ocakları Başkanı Yasin Akdoğan, Kırıkkale Alperen Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Tanfer Özbal, Kırıkkale Alperen Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Eroğlu katıldı.  Üzeyir Tunç, ?İktidar partisi 13 yıldır tek başına iktidarın getirdiği bir rehavetle ve bir güç zehirlenmesiyle ne pahasına olsun yine tek başına iktidarın mücadelesini verdi. Seçim hükümetine zorladı dolayısıyla diğer partiler bunu kabul etmediler. Anayasanın vermiş olduğu yetkiyi kullanarak sayın cumhurbaşkanı bir seçim hükümeti kurdu. Bu milleti hiç gereği yokken seçimle karşı karşıya getirdiler. AB ülkeleri yıllardan beri hep koalisyonlara idare ediliyor. Koalisyonlardan korkmamak lazım? şeklinde konuştu.

BİZ 100 BİN EV VERİYORUZ

Tunç ,?7 Haziran seçimlerinde iktidarın vermiş oldukları 2 tane vaat vardı. 1 Demokratik ve sivil anayasa 2 Ekonomik olarak bu ülkenin düze çıkması adına bugünkü şartlar altında eşit dağıtabilirlik adında işçilerle ilgili çiftçilerle ilgili yeni bir nefes alacak şeyleri vaat etmişlerdi. İktidar partisi hariç. Herkese nerden bulacaklar bu bütçeyi. 1 Kasım seçimlerinde aynı şeyleri onlarda vaat etmek zorunda kaldılar. Bu insanlar bugün nerden bulacaksınız diye sizlere sormayacaklar mı? Biz diyoruz ki bir çalışma yapacağız her yıl Türkiye´nin en fakir 100 bin ailesine bedava ev vereceğiz. Nerden bulacaksınız parayı diyorlar? Her yıl 50 küsur milyar lira siz Türkiye´ye faiz ödetiyorsunuz. Benim bu anlattığımın maliyeti 4 Milyar lira. Sizin bu sene bu millete ödeteceğiz faizin 12´de 13´te biri kadar. Aklınızı çalıştırırsanız arsa üretirseniz kat karşılığı olarak verirseniz sıfıra indirebilirsiniz? diye konuştu.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ YOK

Tunç, ?Türkiye´de öyle bir adalet sistemi var ki birkaç sene içerde yatmış bilmem ne ihanetiyle yargılanmış bugün beraat ediyor. Bugün basın özgürlüğü diye bir şey var mı? Ben sizin fikrinizi sevmek zorunda değilim. Siz benim istediğim gibi yazmak zorunda değilsiniz. Siz inandığınızı yazarsınız. Yanlışta yazabilirsiniz fakat o yanlışın doğru olduğuna inandığınız için yazarsınız. Millet yanlışları doğruları görerek şuna da bakın buna da bakın bizim geçmişimize de bak. Onlarında geçmişine bakın. Seçim sizin dönsün milletim biraz da kendisine de baksın. Ben ne yapıyorum desin? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız