Şehirle öğrenci bütünleşiyor

Şehirle öğrenci bütünleşiyor

ŞEHRİN TANITIMINDA SON DERECE ÖNEMLİ

Şehirle öğrenci bütünleşiyor

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliğiyle Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin Kırıkkale´yi tanıması için hazırlanan proje hayata geçti. ?Kırıkkale´yi tanımayan öğrenci kalmayacak? sloganıyla hayata geçen proje kapsamında üniversite öğrencilerine, Kırıkkale Belediyesi tarafından gezi programı düzenlendi.

REHBER EŞLİĞİNDE GEZİ

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan ortak projede Kırıkkale Belediyesi tarafından, üniversite öğrencilerine Kırıkkale´nin tanıtımına yönelik gezi programı düzenlendi. Rehber eşliğinde düzenlenen gezi programında öğrencilere Kırıkkale Evleri, Şehir Parkı, Sevgi Yolu ve Cumhuriyet Meydanı, Kültür Parkı ve Celal Bayar Parkının tanıtımı yapıldı. Sezon sonuna kadar yaklaşık 7 bin öğrencinin şehrin tanıtımı amaçlı gezi programına katılması planlanırken, hazırlanan projeyle Kırıkkale Üniversitesi´nin şehre katkısının artması amaçlanıyor.

ŞEHRİN TANITIMINDA SON DERECE ÖNEMLİ

Projenin, öğrencileri şehir merkezine çekmek için son derece önemli oluğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Üniversitemiz ve Belediyemiz işbirliğinde ?Kırıkkale´yi tanımayan öğrenci kalmayacak´ sloganıyla başlatılan proje kapsamında öğrencilerimize şehrimizi gezdirdik. Gezi programında Belediyemiz tarafından görevlendirilen rehber eşliğinde şehir merkezinin temelini oluşturan Kırıkkale Evleri, Şehir Parkı, Sevgi Yolu ve Cumhuriyet Meydanı, Kültür Parkı ve Celal Bayar Parkının tanıtımı yapıldı. Bu projeyle üniversitede öğrenim gören öğrencilerimizin hem Kırıkkale´yi tanımasını sağlanacak hem de öğrencilerimizin şehir merkezinde hoş vakit geçirebilecekleri alanların yerinin belirlenmesi sağlanmış olacak. Sezon sonuna kadar binlerce öğrenciye şehrimizin tanıtımını yapmış olacağız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü