Şehit için anma programı

Şehit için anma programı

MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Şehit için anma programı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği tarafından Şehit Astsubay Bahtiyar Ceylan düzenlenen program çerçevesinde anıldı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit Astsubay Bahtiyar Ceylan ile ilgili olarak yaptığı açıklamada.? Şehit Astsubay Bahtiyar Ceylan, Hakkâri ?Şemdinli kırsalında eli kanlı terör örgütü ile girdiği çatışmada 29 Eylül 1992 tarihinde şehit olmuştu. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir? dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ

Öcal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Şehidin Amasya´nın Merzifon İlçesinde Annesinin geçtiğimiz yıl vefat etmesi sonucu ailesinden İlimizde ikamet eden kimsesi kalmamıştır. Derneğimizin Yönetim Kurulu üyesi olan Şehit Annemizi ve Şehidimizin Babasını, Şehit Bahtiyar Ceylan ve bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.?

MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Dernek üyeleri Şehidin Anne ve Babasının Yenimahalle mezarlığındaki kabirlerini ziyaret etti. Yenimahalle Mezarlığı ziyareti sonrası Kırıkkale Şehitliğinde Şehit Bahtiyar Ceylan´ın kabri ziyaret edilerek Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran-ı Kerim okundu dua edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü