Şehit polis memurumuz Sivri, dualarla anıldı

Şehit polis memurumuz Sivri, dualarla anıldı

ŞEHİT İÇİN DUALAR EDİLDİ

Şehit polis memurumuz Sivri, dualarla anıldı

Şehit Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri Şehit oluşunun 1.yıl dönümünde dualarla anıldı.

YEMEK İKRAMI YAPILDI

Şehidin ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Derneği Dernek binasında yemek ikramı yapıldı. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Garnizon Komutanı Vekili Albay Ali Güneş, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Musa Ulu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mikail Türker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Şehitlik camii din görevlisi Yalçın Demirel, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

ŞEHİDİN ÖZ GEÇMİŞİ OKUNDU

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Muhammet Fatih Sivri hakkında şu bilgileri verdi. Öcal ?Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri ?05.12.1991 tarihinde İlimizde Dünyaya gelmiş, İlk ve orta öğrenimini 1997 ? 2004 tarihleri arasında Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda, Lise Öğrenimini 2005-2009 tarihleri arasında Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde tamamlamış,2011 -2013 tarihleri arası İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü emrinde Polis Memuru Olarak Görevine başlamıştır. Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri, 26 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Gazi Mahallesinde bölücü terör örgütleri ile çıkan çatışma sonucu Devletimizin Bölünmez Bütünlüğünü koruma uğruna Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekâr olan Şehidimiz Nur Camiinde düzenlenen törenle Yenimahalle aile mezarlığına defnedilmiştir? dedi.

ŞEHİT İÇİN DUALAR EDİLDİ

Programda Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ?Aziz Şehitlerimizden Muhammet Fatih Sivri kardeşimizin Şehit oluşunun 1.yıl dönümünde düzenlenmiş olan program vesilesi ile Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri ve Bütün Şehitlerimiz bir kez daha anıyoruz? dedi. Dernekteki program Şehidimizin Yenimahalle Mezarlığında bulunan kabri başında Ailesi, Dernek başkanı ve üyeleri tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Şehitlik Camii Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran ve yapılan dua sonrası Şehidimize Rahmet ve ailesine başsağlığı dileyen Şehit ve Gazi aileleri Kırıkkale Şehitliğini de ziyaret ederek bir kez daha bütün Şehitler için dua ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü