Şehit Uğurelli Dualarla Anıldı

Şehit Uğurelli Dualarla Anıldı

23 NİSAN 2008 TARİHİNDE ŞEHİT OLMUŞTU

Şehit Uğurelli Dualarla Anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Uğurelli Şehit oluşunun 8.yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

GELENEK SÜRDÜRÜLECEK

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal yaptığı açıklamada, ?Dernek olarak Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak ve kederli ailelerinin yanında olmak amacı ile Şehitlerimizi yıl dönümlerinde kabirleri başında anma programlarımıza devam ediyoruz? dedi.

23 NİSAN 2008 TARİHİNDE ŞEHİT OLMUŞTU

Öcal ?Bu Çerçevede, Bingöl İli Genç ilçesinde 29 Nisan 2008 tarihinde saat 02.00`de bölücü terör örgütü pkk mensupları ile girilen çatışmada şehit olan J.Uzm. Çvş. Mustafa Uğurelli Şehit Oluşunun 8.yıl dönümünde acılı ailesi ve dernek üyeleri olarak Şehidimizi anıyoruz? diye konuştu.

EVLİ VE BİR ÇOCUĞU BULUNUYOR

Evli ve bir çocuk babası olan Şehidin Kırıkkale Şehitliğindeki kabri başında Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından olunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla anıldı. Şehit Uğurelli kabri başında anılmasına müteakiben diğer Şehit kabirlerini ziyaret eden Dernek üyeleri bu vesile ile bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andılar.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü