Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz

Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ ŞEHİT UĞUR ŞAHİN´İN İKİNCİ SENE-İ DEVRİYESİ YEMEĞİNE KATILDI

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ ŞEHİT UĞUR ŞAHİN´İN İKİNCİ SENE-İ DEVRİYESİ YEMEĞİNE KATILDI

Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, PKK´ya yönelik operasyonda ağır yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin´in ikinci sene-i devriye yemeğine katıldı.

BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLDULAR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Vali Haktankaçmaz, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak başladığı konuşmasının devamında, ?Bizler bu ülkeyi, bu bayrağı şehitlerimizden emanet alan nesil olarak, bu ülkenin evlatları olarak, şehitlerimizden aldığımız bu kutsal toprakları, bu kutsal bayrağı çok daha yükseklerde bizden sonraki çocuklarımıza, gençlerimize emanet etmek azmindeyiz.?dedi.

ONLARIN HAKLARINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ

Şehitlerimizin şehadetleriyle canlarını, en kıymetli varlıklarını bu ülke için feda etmekle bu ülkenin harcına çok büyük bir katkı yaptıklarını vurgulayan Vali Haktankaçmaz, ? Şehitlerimiz hem şehadetleri ile bu ülkenin birlikteliğine, varlığına katkı yapıyorlar, hem de anma yıldönümlerinde bizleri bir araya getirip  ´bizler bugünleri nasıl yaşıyoruz´, ?bu ülkeyi nasıl emanet aldık´ o bilinci bizlere vererek yine bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne katkı yapıyorlar. Şehitlerimizi ne kadar ansak onlara olan şükran borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Bir kez daha şehit yakınlarımızı böyle kahraman evlatlar yetiştirdikleri için tebrik ediyor onlara şükranlarımı ifade ediyorum. Tüm şehitlerimize rahmet ve minnet diliyorum. Aramızda olan gazilerimize sağlık, ebediyete göç eden gazilerimize de rahmet diliyorum? diye konuştu.

ŞEHİTLER İÇİN KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Yemek ikramından sonra tüm şehitlerimizin ruhu için Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.  Çantepe Askeri Gazinosu´nda gerçekleşen anma yemeğine Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Albay İbrahim Ayhan Vural, Mühimmat Komutanlığı Erkan Başkanı Bkm. Alb. Turhan Haydar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerife Koca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rıfat Öcal, Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.

KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü