ŞEHİTLERİMİZ KALBİMİZDE YER ALIYOR

ŞEHİTLERİMİZ KALBİMİZDE YER ALIYOR

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, son bir ay içinde Güneydoğu`da hayatını kaybeden Kırıkkaleli üç şehidin ailesini ziyaret etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Şehitlerimiz her zaman kalbimizde yer alıyor. Ailelerinin acılarını paylaştık ve kendil

HEM TAZİYE HEM BAYRAMLAŞMA

ali Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Serdar Bayrakçıoğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve il müdürleri, şehit ailelerini ziyaret ederek, onlarla hem bayramlaştılar hem de sıkıntılarını dinlediler. Özel Kuvvetlerde görevliyken, Hakkari Çukurca`da şehit olan Astsubay Başçavuş Kalender Özdemir`in Hasandede Beldesi`nde bulunan evini ziyaret eden Vali Güner ve beraberindekiler şehidin eşi Alev, annesi Hüsniye ve yakınlarına hem taziye ziyaretinde bulundu hem de bayramlarını kutladı.

 

DEVLET HER ZAMAN YANLARINDA

Vali Güner ve beraberindekiler daha sonra Mardin Ömerli`de şehit düşen Astsubay Başçavuş Sadık Güllü`nün Bağlarbaşı Mahallesi`nde oturan babası Ali Güllü, annesi Zeynep ve yakınlarının bulunduğu eve geçti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Güner, şehitlerin kendilerinin de evladı olduğunu ve devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Güner ve beraberindekiler son olarak da, Hakkari Çukurca`da şehit düşen Nazır Elitok`un, Merkez Selim Özer Mahallesi`nde oturan babası Sami Elitok, annesi Nadiye Elitok ve yakınlarını ziyaret etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Şehitlerimiz her zaman kalbimizde yer alıyor. Ailelerinin acılarını paylaştık ve kendilerine sabır dileyerek. Sorunlarının olması halinde her zaman vali olarak kapımız açık. Devlet olarak yanlarındayız" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ