Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız

Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız

KÂH COŞKU, KÂH GÖZYAŞI SEL OLDU

KÂH COŞKU, KÂH GÖZYAŞI SEL OLDU

Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, bir yandan coşku diğer yandan duygu selinin bir arada yaşandığı unutulmaz bir güne sahne oldu. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki çelenk koyma töreninde konuşan Yüzbaşı Akın Yıldız, ?O zaman olduğu gibi yine vatanımıza karşı yapılacak terörist faaliyetlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız? dedi.

GURURLA KUTLADIĞIMIZ BUR GÜN

Çelenk koyma töreninde konuşan Kırıkkale Garnizon Komutanlığında görevli Yüzbaşı Akın Yıldız, Çanakkale Savaşlarında var oluş mücadelesinin verildiğini, gururla kutladıkları bugünün, tarihe altın harflerle yazıldığını hatırlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen mücadelenin Türk tarihindeki önemine değinen Yıldız, ?Atalarımızdan miras kalan bu toprakları, şehit kanıyla vatan yaptık. O tarihte olduğu gibi yine vatanımıza karşı yapılacak terörist faaliyetlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız? dedi.

ŞEHİTLİKTE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Çelenk Koyma töreninin ardından şehitlikte düzenlenen törende katılımcılar, bugüne kadar vatan mücadelesinde hayatlarını kaybeden tüm şehitler için dua edip Kırıkkaleli şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktılar. Şehit mezarlarının başında duygulu anlar yaşayan katılımcılar, Zeytin Dalı Harekâtı sırasında şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut´un kabrinde gözyaşlarına hâkim olamadılar. Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından edilen dualara hep birlikte âmin diyen katılımcılar, Afrin Harekâtında teröristlere karşı mücadele veren Mehmetçiğe de zafer dilediler.

BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Şehitlikte bir konuşma yapan Vali M. İlker Haktankaçmaz, ?18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü vesilesiyle aziz şehitlerimizin manevi huzurlarındayız. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin varoluş mücadelesi vererek tarihe adını altın harflerle yazdırdığı kahramanlık destanı ve şeref abidesidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bu toprakları bizlere kutsal vatana kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ