Şehit Uğurelli anıldı

Şehit Uğurelli anıldı

ŞEHİDE VEFA

Şehit Uğurelli anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından 2008 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Uğurelli anıldı.

7'NCİ YILINDA DUYGU YÜKLÜ ANMA

Bingöl'ün Genç ilçesinde 29 Nisan 2008 tarihinde saat 02.00`de bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Uğurelli, şehit Oluşunun 7'nci yıl dönümünde anıldı. Anma programı Şehit Uğurelli'nin ailesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlendi.

2008 YILINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Evli olan şehidimiz, Yağmur ismini verdiği biricik kızını devletimize emanet ederek 29 Nisan 2008 yılında şehitlik mertebesine ulaşmıştı” hatırlatmasında bulundu. Düzenlenen anma programına Şehit Uğurelli'nin ailesi ve dernek üyeleri katıldı.

KABRİ BAŞINDA ANILDI

Şehit Uğurelli'nin Kırıkkale Şehitliği'ndeki kabri başında düzenlenen anma programında Çarşı Camisi Din Görevlisi Şaban Kılıç tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Emekli Din Görevlisi Niyazi Gevrek tarafından da Şehit Uğurelli ve tüm şehitler için dua edildi. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehit Mustafa Uğurelli'nin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen dernek üyeleri diğer şehit kabirlerini de ziyaret ederek dua okudular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü