Şekeri eritemedik 1-1

Şekeri eritemedik 1-1

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR MUTLAK ÜÇ PUAN İÇİN GİTTİĞİ KAYSERİ´DE 1 PUANLA DÖNDÜ

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR MUTLAK ÜÇ PUAN İÇİN GİTTİĞİ KAYSERİ´DE 1 PUANLA DÖNDÜ

Şekeri eritemedik 1-1

Geçtiğimiz hafta Kayseri temsilcisinin ağlarını 5 golle süsleyen temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, bu hafta deplasmanda oynadığı Kayseri Şekerspor maçından 1 puanla döndü. Henüz maçın başladığı üçüncü dakikada kaptan Uğur Kütük´ün golüyle 1-0 öne geçen şimşekler, ikinci yarının ilk dakikalarında kalesinde gördüğü golle 90 dakikayı 1-1 bitirdi.

YOZGAT MAÇI KADERİ BELİRLEYECEK

Bölgesel Amatör Lig 6´ncı grupta mücadele veren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Kayseri deplasmanından bir puanla döndü. Mutlak galibiyet parolasıyla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen şimşekler umudunu şampiyonluk yarışında önemli bir maça ev sahipliği yapacağımız 21 Şubat Pazar günü lider Yozgatspor ile oynanacak maça bıraktı.

KAPTAN İLK DAKİKADA SAHNEYE ÇIKTI

Türk Metal Kırıkkalespor şampiyonluk yolunda Kayseri Şeker´den çelme yedi. Mutlak galibiyet için gittiği Kayseri deplasmanında Kırıkkalespor 1-0 öne geçmesine ve rakibin dakika 33´de kırmızı kart görmesine rağmen 46 ?ıncı dakikada yediği golle sahadan 1-1´lik beraberlikle ayrıldı. Türk Metal Kırıkkalespor- Kayseri Şekerspor önünde etkili başladı. Dakikalar 3´ü gösterdiğinde sahneye takım kaptanı Uğur Kütük çıktı.

İLK YARI RAKİBE GOL İZNİ VERMEDİK

Maçın henüz başında takımını 1-0 öne geçiren Kütük, takımını sevince boğdu. Bu dakikadan sonra Kırıkkalespor rakibi karşında oyun üstünlüğünü eline aldı. Bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kırıkkalespor ilk yarıda rakibine gol izni çıkarmadı. Maçın 33´üncü dakikasında ev sahibi ekipte Rafet Kayapınar çift sarı karttan oyun dışı kaldı. İlk yarıda Kırıkkalespor rahat bir oyun sergilerken, ilk yarıda 1-0´lik sonuçla tamamlandı.

KÖTÜ ZEMİN FUTBOLCULARI ZORLADI

İkinci yarıya kötü başlayan şimşekler, maç başlar başlamaz 46´ncı dakikada, Kayseri Şekerspor Murat Işıkdemir´in golüne engel olamayarak maçta eşitlik sağlandı. (1-1) Bu dakikadan sonra Kırıkkalespor rakibinin sert oyunu karşısında gol arayışına girmeye başladı. Saha zemininde kötü olmasından dolayı pas yapmakta zorlanan şimşekler rakip ceza sahasına sürekli şişirme top yolladı.

ERCAN İKİ MAÇ SAHADAN UZAK KALACAK

Bu toplar Kırıkkalespor kalesine kontra atak olarak geri döndü. 10 kişilik rakibi karşısında iyi bir performans sergileyemeyen şimşekler 90 dakika sonucunda bir puana razı oldu. Maçın son dakikalarında direk kırmızı kart gören Adem Ercan en az takımını 2 maç yalnız bırakacak. Geçtiğimiz haftalarda transfer olan Baskım Shala da yeni takımıyla birlikte ilk resmi maçına çıktı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ