Şekeri eritmek için gidiyoruz

Şekeri eritmek için gidiyoruz

ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA...

Şekeri eritmek için gidiyoruz  

Türk Metal Kırıkkalespor pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kayseri Şekerspor maçı için kendi tesislerinde idmanlara hız vermeden devam ediyor.

LİDERLİĞİ ALACAĞIZ

 Pazar günü deplasmandan kayseri şeker spor maçın için 3 puan parolası ile dönmeyi hedeflediklerini belirten tecrübeli Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, ?Biz her maça 3 puan için çıkacağız.  Çünkü tek hedefimiz her maçta yenmek ve ligin sonunda şampiyonluk yaşamak. Lig uzun bir maraton. Hesaplarımızı durumumuza göre yapıp ona göre kadro oluşturuyoruz. Oyuncularıma güveniyorum ve eminim ki onlarda bu güveni boşa çıkarmayacaktır. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız maçta alacağımız 3 puan bize çok büyük bir özgüven kazandıracak ve daha emin adımlarla yürüyeceğiz.?diye konuştu.

MOTİVASYON YÜKSEK

Teknik Direktör Şimşir, ?Kendi sahamızda oynadığımız Kayseri Erciyespor maçının kazanarak büyük bir moral bulduk.   Pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor´u da yenerek ve Yozgatspor´un puan kaybederek emanet verdiğimiz liderliği tekrar alacağız.  Son olarak bizleri 3 puan yaşatan başta tüm futbolcularımın ellerine kollarına sağlık.? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ