Selim Özer Mahallesi yine hırsızlardan mustarip

Selim Özer Mahallesi yine  hırsızlardan mustarip

Adı zaman zaman hırsızlık olaylarıyla gündeme gelen Selim Özer Mahallesi sakinleri yine hırsızlardan mustarip. Son bir aydır yeniden artan hırsızlık olayları yüzünden komşu ziyaretine dahi gitmeye korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri, mahallenin bu

şahıslar hakkında, çoğu hırsızlık suçundan, birden fazla yakalama kararı olduğunu ve zaten aranan şahıslar olduklarını duyurmuştuk. Son aylarda birçok meskende hırsızlık vakası meydana geldiğini belirten bir mahalle sakini, yalnızca Zülfikar Karalök Caddesinde son bir iki ay içerisinde 10´dan fazla evin soyulduğunu ifade etti.

AYNI EVE BİR AYDA İKİ KEZ GİRDİLER

Aynı mahalle sakini, geçen hafta kendi evinin de soyulduğunu, soygun sırasında eş dostun düğününe hediye olarak hazırladıkları altınların ve kurban parasının da gittiğini kaydetti. Yine ilginç bir ayrıntı olarak, bir komşularının evinin son bir ayda ikinci kez soyulduğunun da altını çizen mahalle sakini, bu durumdan mustarip olan mahalle halkının, zaten az çok kim olduklarını tahmin ettikleri soyguncuları Emniyet güçleriyle işbirliği yaparak yakalattıklarını, ancak kısa bir süre sonra cezaevinden salıverilen şahısların yeniden hırsızlığa devam ettiklerini, bu işi meslek olarak yaptıkların belirtti. Aynı şahıslar olmasa bile bu şahısların yakınlarının da aynı işi yaptıklarını vurgulayan mahalle sakini, ?Hırsızlığı yapanlar belli. Bunu biz de biliyoruz, emniyet güçleri de. Bataklık kökünden kurutulmadan bu soruna çözüm bulmak mümkün değil? dedi.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama