Sen çiçekten daha güzeldin oğlum!

Sen çiçekten daha güzeldin oğlum!

ŞEHİDİN ANNESİ OĞLUNU DÜNYADAKİ BÜTÜN ÇİÇEKLERDEN ÜSTÜN GÖRÜRKEN, ÇOCUKLARI İSE ATATÜRK ANITINA SARILARAK, ÜZÜNTÜLERİNİ ATATÜRK İLE PAYLAŞTI

ŞEHİDİN ANNESİ OĞLUNU DÜNYADAKİ BÜTÜN ÇİÇEKLERDEN ÜSTÜN GÖRÜRKEN, ÇOCUKLARI İSE ATATÜRK ANITINA SARILARAK, ÜZÜNTÜLERİNİ ATATÜRK İLE PAYLAŞTI

Sen çiçekten daha güzeldin oğlum!

İstanbul Vezneciler saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki Emrah Pekdoğan´ın annesi Narişen Pekdoğan´ın şehitlikte söylediği sözler yürekleri yaktı. Sen çiçeklerden daha güzeldin, senin mezarına hangi çiçek yakışır diyerek gözyaşı döken acılı anne dakikalarca mezar başında gözyaşı döktü.

MEZARINA HANGİ ÇİÇEK YAKIŞIR

Kırıkkale Şehitliği´nde düzenlenen şehitleri anma programında, şehit aileleri şehitlerinin mezarı başında dua okudu.  Duygusal anların yaşandığı programda, şehit aileleri ayakta durmakta zorlandı. Yaşanan acıyı ilk gün ki gibi hisseden aileler, gözyaşlarına hâkim olamadı. İstanbul Vezneciler saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki Emrah Pekdoğan´ın annesi Narişen Pekdoğan´ın şehitlikte söylediği sözler yürekleri yaktı. Sen çiçeklerden daha güzeldin, senin mezarına hangi çiçek yakışır diyerek gözyaşı döken acılı anne dakikalarca mezar başında gözyaşı döktü.

BABASINA ŞİİRLER VE NOTLAR YAZDI

Şehit kızı Yağmur´un ise şehit babasına yazdığı, şiirler ve notlar ise yürükleri parçaladı. ?Baba seni çok seviyorum, seni çok özledim´ diye şehit kabrine yazılan yazının, yanı sıra, annesinin ?Biz hep seninleyiz. Canım Oğlum, bugün senin doğum günün, tarifsiz duygular içindeyiz, seni çok seviyorum´ notu şehidin doğum gününde kabri başına konuldu. Şehit çocuklarından bazılar ise Atatürk Anıtının önünde, üzgün bir şekilde programın bitmesini bekledi. Evlat acılarını yüreklerine basan şehit aileleri, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü