Sendikacılık anlayışı önemlidir

Sendikacılık anlayışı önemlidir

Genç Memur-Sen Kırıkkale İl Yönetimi yönetim kurulu toplantısını Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Oktay Sümer`in ev sahipliğinde yaptı. Sümer, sendikal anlayışın önemli olduğunu söyledi.

SENDİKACILIK ANLAYIŞI

Memur-Sen İl Başkanı Oktay Sümer; sendikal tecrübelerini gençlerle paylaşarak, Memur-Sen`in sadece kamu çalışanlarının sosyal ve mali haklarını savunan bir kuruluş olmadığını bunun yanında değerler sendikacılığı da yaptığını söyledi. Sümer, Memur-Sen`in demokrasi ve özgürlüklerden yana tavır alan, dünyanın neresinde olursa olsun tüm mağdur ve mazlumların yanında, zalimlerin karşısında yer alan bir hareket olduğuna vurgu yaptı. 

GENÇLERİ YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Genç Memur-Sen İl Başkanı Murat Memiş`te Memur-Sen`in değerler sendikacılığı anlayışının tezahürü olan Genç Memur-Sen`in bu yolda geleceğimizin teminatı olan gençleri yetiştirmek için var gücü ile çalışacağını bildirdi.  Toplantıya Memur-Sen İl Başkanı Oktay Sümer, Genç Memur-Sen İl Başkanı Murat Memiş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Halit Aksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Can Yorulmaz, Mesut Ulusoy, Mustafa Semiz ve Mümin Alptekin katıldılar.    



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ