Sendikacılık zor meslek

Sendikacılık zor meslek

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan'ı sendika binasında ziyaret ettiler.

STK ZİYARETLERİ KAPSAMINDA

İl Başkanı Akçay, ziyaretlerinin sebebiyle ilgili yaptığı açıklamada, sivil toplum örgütlerinin ülkemizin vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getirerek, Ak Partinin yapmış olduğu reformlarda sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiğini, düzenlenen ortak çalıştaylarla fikirlerinin önemsendiğini söyledi.

SAĞLIK SEN ÖNEMLİ SENDİKA

Akçay, Sağlık Sen’in sivil toplum hareketlerine ayrı bir zenginlik katarak sağlık kolunda önemli adımlar attığını, ilimizde de sivil toplum anlayışına her platformda katkı sağlamış olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Ak Partinin sağlık alanında yapmış olduğu reformlara değinen Akçay, “Sağlıkta bir devrim yaşanmıştır. Bizden önce halkımız ikinci, üçüncü sınıf vatandaş muamelesi görüyordu. Bizim iktidarımızla tek bir çatı altında sosyal güvenlik kurumu oluşturularak, insanlarımızın sağlık hizmeti 0–18 yaş ücretsiz hale gelmiştir. Özel hastaneler kurularak ayrım yapılmadan bütün vatandaşlarımıza hak ettiği hizmet sunulmuştur” dedi. Akçay, Sağlık Sen’e çalışmalarında başarılar diledi.

SENDİKACILIK ZOR BİR GÖREV

Başkan Akdoğan ise sendikacılığın zor bir görev olduğunu, hak ve hukuk çerçevesinde sağlık çalışanlarının yanında olduklarını, en iyi hizmeti, çalışmayı haklarını savunmayı kendilerine bir borç bildiklerini belirtti. Sivil toplum örgütü olarak ilimizde yapılan tüm etkinliklere, panellere, toplantılara, katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek İl Başkanı Akçay’a ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız