Servisçi ve Nakliyecinin Birikmiş sorunlarını çözeceğiz

Servisçi ve Nakliyecinin Birikmiş sorunlarını çözeceğiz

Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mustafa Ürün yıllardır servisçi ve nakliyecilerin birikmiş olan sorunlarını çözmek için aday olduğunu bildirdi. Ürün asıl metal yorgunluğunun STK yöneticilerinde olduğunu

YILLARDIN SORUNLARINIMIZ BİRİKİYOR

Derya Alabalıkta gerçekleşen toplantıda Başkan Adayı Mustafa Ürün, Esnafın dertlerine derman olmak için geleceklerini söylerken değerlerine de sahip çıkacaklarını iletti. Ürün açıklamasının devamında "Kırıkkale´de çok büyük bir odayız. 661 tane üyemiz var. Şimdi Başkanlığa aday oluyoruz. Bizim oda olarak bir binamız yok. Bizim bir kurtarıcı aracımız yok. Eğer Başkan olursam 3 katlı binamız var orayı oda olarak kullanacağız.´´diye konuştu.

TEKNOLOJİ ÇAĞINA AYAK UYDURACAĞIZ

Ürün, asıl metal yorgunluğun oda başkanlarında olduğu ifade etti. " Metal yorgunluğu ne yazık ki STK´larda var. Biz bu bayrağı alarak ilerilere taşımak istiyoruz. Esnafımızın derdine derman olmak için geleceğiz. Biz değerlerimize sahip çıkacağız. Değerlerimiz  ne yazık ki bu gibi eriyor. Biz seçilirsek çağın teknolojisine ayak uyduracağız.´´dedi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ