Silsüpür: ?MHP yasaların işletilmesini istedi?

Silsüpür: ?MHP yasaların işletilmesini istedi?

TÜRKİYE´Yİ SEÇİME SÜRÜKLEDİLER

Silsüpür: ?MHP yasaların işletilmesini istedi?

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ve bir bir evleri gezen MHP Milletvekili Adayı Diş Hekimi Tacettin Silsüpür, vatandaşların eden koalisyon kurulamadığı yönünde sorularını yanıtlıyor. Silsüpür konuyla ilgili olarak, ?MHP yasaların işletilmesini istedi, AKP ise yeni bir seçimin kararını daha 7 Haziran akşamından aldı? dedi.  

EV EV DOLAŞIYOR

Çalılıöz Mahallesi´nde sokak sokak ev ev dolaşarak seçim çalışmalarını yürüten ve kısa süre sonra yeni bir seçime gidilmesinin gerçeklerini halkla paylaşan MHP Milletvekili Adayı Silsüpür, Kırıkkalelilerin yaratılmak istenen, ?koalisyondan kaçtılar´ algısının farkında olduğunu söyledi. Silsüpür konuyla ilgili olarak vatandaşların sorularına, ?7 Haziran seçimlerinde milletten tek başına hükümet yetkisi alamayan AKP, iktidar gücünü paylaşmamak için tekrar ilk günden uygulamaya koydu. Hükümeti kurma görevi bir tek AKP´ye verildi ancak bu yetkiyi kullanmak yerine muhalefetin istemediği algısını yaydı. CHP ile 35 gün oyalandıktan sonra, MHP´ye sadece erken seçim hükümetine destek önerisiyle geldi. MHP ise uzun ömürlü bir hükümet kurmayı teklif etti? diyerek cevap verdi.

TÜRKİYE´Yİ SEÇİME SÜRÜKLEDİLER

Silsüpür şöyle devam etti: ?MHP´nin hükümet kurmak için ?dört bakanın yargılanması, çözüm ihanetine son verilmesi ve cumhurbaşkanının tarafsızlığından? başka isteği olmadı. Yani MHP sadece yasaların işletilmesini istedi. PKK´nın 10 maddesini kabul eden AKP, MHP´in tekliflerini reddetti. MHP´nin koalisyon istemediği iftirasını atan AKP, maskeli PKK´lılarla (HDP) hükümet ortaklığına gözü kapalı girdi. MHP´li bir koalisyonda yasaların işletileceğini ve yargının çalışacağını bilenler, şanslarını bir kere daha denemek için Türkiye´yi seçime sürüklediler.?

HESABI SORULACAK

Türkiye´nin bugün 7 Haziran´dan daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu sözlerine ekleyen Silsüpür, ?13 yıldır devleti babalarının şirketi gibi yönetenler ise kaos ortamını 400 milletvekili ve başkanlık verilmesine bağlayacak kadar ileri gittiler. Oysa milletin sandıktaki mesajı güç sarhoşu olan ve yoldan çıkan AKP´nin denetlenebileceği bir koalisyon kurulmasıydı. Milletin mesajını hiçe sayan AKP´ye 1 Kasım seçimlerinde geçmişteki bütün hatalarının yanı ıra, göz yumarak azdırdığı bölücü terörün, şehitlerimizin ve derinleşen ekonomik krizin hesabı sorulacaktır. Başkanlık hırsıyla Türkiye´yi yangın yerine çeviren saray ve kukla hükümeti, ülkeye çıkardığı ağır faturanın bedelini mutlaka ödeyecektir? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı