Şımarık´tan, çalışanlarına motivasyon gezisi

Şımarık´tan, çalışanlarına motivasyon gezisi

HER MÜŞTERİMİZ BİZİM İÇİN SAYGIDEĞERDİR

Şımarık´tan, çalışanlarına motivasyon gezisi

Kırıkkale Şımarık Alışveriş Merkezi, bütün masraflarını kendi üstlenerek çalışanlarına güzel bir hafta sonu geçirtti.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Çalışan yaklaşık 100 personelini Çankırı´nın Ilgaz Dağına götüren Şımarık AVM, burada güzel bir gün geçirmelerini sağladı. İlk önce Çankırı´nın tarihi ve turistlik alanlarını gezen çalışanlar, ardından Ilgaz Dağında piknik yaptılar.  Çalışanlar, stres attıktan sonra tekrar memleketleri Kırıkkale´ye döndüler. Bütün masrafları Şımarık AVM tarafından karşılanan gezilerin devam edeceği söylendi.

HER MÜŞTERİMİZ BİZİM İÇİN SAYGIDEĞERDİR

Çalışanlarına motivasyonun yanında, bütün amaçlarının kıymetli müşterilere daha nazik, saygılı, seviyeli, güler yüzlü ve sıcak bir ortamda alışveriş keyfi yaşatmak olduğunu açıklayan Şımarık AVM Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aksoy, Mağazalarımıza gelen her müşterimiz bizim için saygıdeğerdir. Mağazalarımızdan saygılı bir hizmetle memnun ve mutlu bir şekilde ayrılması ise hedefimizdir. Perakende hizmet sektöründe insan odaklı hizmet sunulduğundan müşterilerimize daha kaliteli, saygın, seçkin ve seviyeli bir hizmet sunabilmek için personelimizin eğitim kalitesini yükseltmeyi çok önemsiyoruz? diye konuştu.

ÇOK PARA KAZANMAK DEĞİL

Amaçlarının müşterilere alışveriş mutluluğunu yaşatmaktır diyen Aksoy, ?Halkımız bizleri her zaman destekledi ve desteklemeye devam ediyor. Bizde onlara layık olmak için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, yaptığımız bütün çalışmalar halkımızın mutluluğu için oluyor. Bizim amacımız çok para kazanmak değildir. Kırıkkale´ye nasıl faydalı oluruz, hesabını yapıyoruz? şeklinde konuştu.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok